Nyt

Sidste år blev tre asylansøgere fra Eritrea på 21, 27 og 27 år anholdt for gruppevoldtægt af en 25-årig kvinde, ligeledes eritreansk asylansøger. Anklageskriftet er nu klar, og det er ikke for børn. Anklageren kræver udvisning, men lad os nu se. P4 Nord har historien – Anklage: Tre mænd voldtog kvinde på skift i Hjørring.

“Kvinden lå og sov i et værelse, da den første tiltalte, 27-årige FMG, gik ind i værelset. Her holdt han kvinden for munden og truede hende. Blandt andet har han ifølge anklageskriftet truet med at ‘slagte’ hende med en kniv, hvis ikke hun makkede ret.

Efter at have gennemført en fuldbyrdet voldtægt af kvinden forlod FMG ifølge anklageskriftet værelset. … en anden 27-årig mand, ATT, tog over… så kom 21-årige KBS ind i værelset. Også han voldtog kvinden. … Da den tredje mand var færdig med at voldtage kvinden, kom den første mand ifølge anklageskriftet tilbage til værelset. Endnu en gang blev kvinden voldtaget…”

4 svar til “Hjørring: Tre eritreanske asylansøgere voldtog 25-årig på skift, truede med at ‘slagte’ hende”

  1. Thorsted siger:

    Eritrea er et hul i jorden som alle andre 3.verdens “samfund” som intet betyder kulturelt, videnskabeligt eller økonomisk med en eksport på knap en mia fordi det intet kan. Landet har sikkert en stor interesse i at folk fra Eritrea til Europa, da økonomiske overførsler er den eneste reelle valuta indtægt landet har. Så hvis de udvises skal man ikke forvente, at landet tager imod deres egne statsborger selvom de er forpligtet på dette efter folkeretten. De som ender i Europa vil sikkert leve op til de “racistiske fordomme” om, at sorte har en lav intelligens men en ekstrem høj andel på kronisk overførselsindkomst. Det er det venstrefløjen siger skyltes “traumer”

  2. Holger Larson siger:

    Hvordan behandler man mennesker med en iq på ca. 55. Som sådan er det en iq lige midt mellem en gennemsnitlig dansker og en menneskeabe. Hvad skal man kalde et sådant menneske (eller abe)?

    Og hvordan skal man behandle dem?

    Det er reelt blevet europæernes problem med den massive indvandring fra afrika og de arabiske lande.

    Hvad ville vi gøre med en intelligent hund? Den ville vi dressere til at hjælpe handikappede mennesker. Vil det være muligt med tidens indvandrede og migranter. Dressur består af en blanding af straf og belønning.

    Vil vi integrere iq55-mennesker, så kan det ikke ske på anden måde end ved dressur (straf og belønning.)

  3. Per T siger:

    Det bedste ved den historie er vist at det “bliver i familien”…..

  4. Thorsted siger:

    Og hvor meget af den økonomiske vækst er relateret til økonomiske ramit overførsler fra eritrianere i udlandet? Det eksportere for knap en mia. Dk. Og det meste er fisk. Men det vokser med hele 17%. Fantastisk, så hvis en mand har 100.kr og en anden har 2000.kr og de begge får 20.kr så har den ene øget formuen med 20% og den anden med sølle 0,1%. Med Eritreas udgangspunkt skal der meget lidt til, at for lidt vækst og lur mig om det hele ikke har relation til overførsler fra udlandet.