Kopierede/fra hoften

Stenbanen, Rønne; Foto: Maps

En ’26-årig mand fra Rønne’ er sigtet for voldtægt og drabsforsøg, fortalte Bornholms Tidende tidligere på ugen. Avisen forklarede dog samtidig, at manden var asylansøger, at det var nødvendig med tolk, og at anklageren krævede ham udvist. Netavisen Bornholm.nu beretter, at Awet Tesfay Fantay fik syv års fængsel og udvisning for bestandigt. Retten på Bornholm lagde således ikke vægt på eritreerens forklaring om, at han ikke overfaldt den 18-årige i hendes hjem, men fejllæste hendes kropssprog, da de tilfældigt mødtes på gaden.

Bornholms Tidende om denne her ’26-årig mand fra Bornholm’ – Anklager i voldtægtssag kræver 26-årig udvist.

“Han fortæller, at han havde været på værtshus, hvor han havde drukket omkring 10 øl.

– Pigen var uden for sin dør, da jeg var på vej hjem. Vi snakkede sammen og gik ind hjemme hos hende, forklarede den tiltalte gennem sin tolk i retten.

Den 26-årige fortæller, at hun smilede og gav på den måde udtryk for, at hun gerne ville være sammen med ham. Efter samlejet ville han gerne igen, men hun sagde nej, forklarede han.

Ifølge chefanklager Bente Pedersen Lund har den 26-årige tidligere forklaret, at i hans kultur er det ikke udtryk for, at man ikke kan have sex, blot fordi kvinden siger nej.

Han forklarede, at selvom hun sagde nej, så ville hun måske gerne igen.”

Han truede med at slå hende ihjel og tog fat om halsen på kvinden med begge hænder.Mens han brugte den ene hånd til at tage tøjet af kvinden, holdt han fast om kvindens hals med den anden. Herefter voldtog han hende, står det beskrevet i anklageskriftet. … Fantay var ud over voldtægt tiltalt for drabsforsøg, da kvinden ifølge tiltalen vurderes at have været i livsfare under overfaldet. På grund af halsgrebet fik hun punktformede blødninger bag begge ører og begge ydre øjenlåg. (EB.dk, 27. juni 2019)

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden