Nyt

Den tidligere præsidentkandidat Tulsi Gabbard har forladt Det Demokratiske Parti og meldt sig ind i Det Republikanske Parti. Årsagen er, at hun “elsker Amerika og foretrækker tidligere præsident Donald Trumps lederskab”. Hun forlod Det Demokratiske Parti for to år siden. Tirsdag meddelte hun, at hun melder sig ind i det republikanske parti. Årsagen er, at hun “elsker Amerika og foretrækker den tidligere præsident Donald Trumps lederskab”.

Af kærlighed til landet

Gabbard kom med den overraskende meddelelse under en tale ved Trump-rallyet i Greensboro, North Carolina:

– Det er på grund af min kærlighed til vores land – og især på grund af præsident Trumps lederskab, der har forvandlet og bragt det republikanske parti tilbage til et parti for folket og for fred. Jeg er stolt af præsident Trump og af at stå her sammen med jer og meddele, at jeg melder mig ind i Det Republikanske Parti.

Tænkende mennesker

Gabbard forklarede, at hun havde besluttet at melde sig ind i Republikanerne, fordi de ønsker en nation af “uafhængigt tænkende mennesker”, der forsvarer friheden og forfatningen – som hun gør.

– Jeg slutter mig til folkets parti, lighedspartiet, det parti, der blev grundlagt for at bekæmpe og gøre en ende på slaveriet. Det er partiet for sund fornuft, og det ledes af en præsident, som har modet og styrken til at kæmpe for fred.

At afslutte, ikke starte krige

Gabbard gør tjeneste i den amerikanske hærs reserve. Hun understregede, at Trump har “lovet at afslutte krige, ikke starte dem”.

Gabbard var medlem af Kongressen fra 2013 til 2021, hvor hun repræsenterede Det Demokratiske Parti i Hawaiis andet distrikt.

Købe hos Tales:
Frem for alt frihed
festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741