Kopierede/fra hoften

Den amerikanske forfatter, journalist og tidligere politisk aktive på venstrefløjen Naomi Wolf, er et af de bedste eksempler på, at corona-vanviddet har ført til ”redpilling” af intellektuelle giganter, der nu kæmper for at redde menneskeheden.

Wolf er en af mange, der har sat sit liv og sin karriere på stand by for med alle sine til rådighed stående talenter at afsløre, hvad der nøjagtigt er gået for sig siden den erklærede pandemi og introduktionen af mRNA indsprøjtningerne.

Wolf er ikke alene

Wolf er ikke alene i denne kamp, men skiller sig ud, da hun muligvis sidder med nøglen til at forstå, hvad massevaccinationskampagnen egentlig gik ud på. Hun leder nemlig en organisation, som har 3.250 læger og forskere i fuldt sving med at gennemlæse Pfizers egne researchdata fra udviklingen af deres mRNA produkt – de data som Pfizer og FDA forsøgte hemmeligholdt i 75 år, men som et FOIA (Freedom Of Information Act) sagsanlæg fik tvunget dem til at frigive.

Rapporter om de 3.250 læger og forskeres fund bliver løbende offentliggjort her.

Som Wolf efterhånden har gentaget i mange interviews, er der nu kun én konklusion, man kan nå frem til, når man læser Pfizers egne data:

Formålet med den verdensomspændende vaccinekampagne var befolkningsreduktion.

Endnu ikke kontaktet af advokater
Interessant nok er Wolf og folkene på Dailyclout endnu ikke blevet kontaktet af advokater fra Pfizer, hvilket bekræfter, at forskernes udlægning af Pfizers data er i overensstemmelse med sandheden. At dokumenterne peger på en forbrydelse, er selvfølgelig stadig en fortolkning, skal vi huske på. Men tankevækkende er det alligevel, at Pfizer indtil videre ikke har forsøgt gennem sagsanlæg, at standse projektet.

The smoking gun  
Pfizers forskningsdokumenter viser et bizart fokus på fertilitet, sex og reproduktion, som i Wolfs øjne er ”the smoking gun”, altså den ting som helt åbenlyst peger på befolkningsreduktion, som det egentlige formål med vaccinationskampagnen.

I udviklingen af en vaccine mod en respiratorisk sygdom giver det ingen mening at have hovedfokus på resultater og konsekvenser inden for reproduktion og fertilitet.

Sagen er Afrika

Det er her værd at nævne sagen fra Afrika, hvor Bill Gates og WHO stod for en vaccinekampagne mod stivkrampe – et program som vakte kristne missionærers mistænksomhed, da det kun var rettet imod kvinder i den fødedygtige alder. Vacciner blev efterfølgende sendt til forskellige laboratorier i Europa, som alle bekræftede, at vaccinerne var konstrueret til at gøre kvinder ude af stand til at gennemføre en graviditet.

Både Bill Gates og WHO, som han er med til at finansiere, ønsker en reduktion af verdens befolkning. Dette er dokumenteret gentagne gange af dr. David Martin. Vi behøver altså ikke være i tvivl om eksistensen af et motiv.

Den største forbrydelse i menneskehedens historie 

Wolf kalder massevacinations-kampagnen den største forbrydelse i menneskehedens historie. Som efterkommer af jødiske emigranter, der mistede mange slægtninge under naziregimet, tager Wolf efter eget udsagn ikke let på sådan en udtalelse.

Mistanken om, at der bag mRNA-indsprøjtningerne lå noget virkeligt ondt, har været der hele tiden. For mit eget vedkommende var det intuition, der fortalte mig, at det urimelige pres til at tage sprøjten samt den perverse hetz imod de uvaccinerede klart talte for, at noget ondt var på færde.

Med en virus i omløb, der ikke var farligere end influenza, gav det ingen mening, at der skulle presses så hårdt på for at få alle uden undtagelse til at tage en eksperimentel medicin.

Tusinder af timers research sammen med læger og forskere, der er mine personlige venner, har ikke ført til, at jeg ubetinget kunne konkludere, at mRNA-indsprøjtningerne var et depopulations-projekt. Med Naomi Wolf og de 3.250 læger og forskeres analyse af Pfizers data ser det imidlertid ud til, at vi har evidens for en planlagt forbrydelse.

At indsprøjtningerne er farlige og har forårsaget død og invaliditet er et faktum. At alle tiltag i forbindelse med den erklærede pandemi inklusive injektionerne var en forbrydelse, er også et faktum. Wolf mener nu at kunne demonstrere, at Pfizers egne data leverer evidensen for, at intentionen bag al den død og lemlæstelse var at reducere verdens befolkning.

Jeg ser frem til at læse Naomi Wolfs bog ”The Pfizer Papers”, som just er på gaden, og håber derefter at føle mig mere sikker i en konklusion om, hvad formålet med disse injektioner var og er.

To interviews med Naomi Wolf, der er værd at se, kan hentes her og her.