Kommentar

En TikToker og migrant, der oprindeligt kommer fra Afghanistan, hævder at være kommet ind i Storbritannien og truer nu reformlederen Nigel Farage på livet. Hvis Mada Pasa, som han kalder sig, er repræsentativ for de mange tusinde unge mænd, der krydser Den Engelske Kanal, er Storbritannien i problemer.

Mada Pasa har delt sin rejse fra Stockholm til Storbritannien på TikTok, hvor han ankom til Storbritannien efter at have krydset Den Engelske Kanal i båd. Pasa, som ikke taler engelsk, bruger fagter og et oversættelsesværktøj til at kommunikere i de videoer, han lægger op på TikTok. I en af videoerne får man indtryk af, at han truer Nigel Farage, men i en anden siger han, at han ikke er farlig, og at han er kommet til England for at opbygge et nyt og bedre liv. “Der er en af mine fjender i Sverige, som spreder rygter om mig,” siger Pasa.

Pasa har en tatovering af en Kalashnikov i ansigtet, og han ligner unægtelig ikke mors bedste barn. I videoerne har han ofte kvinder på skødet og omgiver sig med folk, der bærer våben. Der er noget truende over hans fremtoning. Afghaneren har også lavet en video om Patrick Christys, der er vært på GB News, efter at sidstnævnte talte om Mada Pasa i sit show. Christys reagerede ved at sige, at han gerne ville møde Pasa til en dialog.

– Er det en person, du vil have som nabo?

Nigel Farage er “oprigtigt bange for sin sikkerhed”, ifølge Lee Anderson, partifælle og parlamentsmedlem for Reform UK. Farage delte indhold fra Pashas TikTok-konto og sagde til sine følgere: “Jeg vil gerne have, at I ser denne video og spørger jer selv, om det er den slags person, vi ønsker skal bo i vores land? Er det en person, I vil have som nabo?»

m

Illegal indvandring til Storbritannien er steget, siden Labour tog over. Rwanda-planen er blevet lagt på hylden, mens andre lande, som Tyskland, overvejer at bruge en lignende tilgang i Rwanda for at gøre ulovlig asylindvandring mindre attraktiv.

Storbritannien under Keir Starmer vil derimod åbne flere hoteller for migranter, og selv om de siger, at de vil slå ned på illegal indvandring, viser de ikke megen praktisk vilje til at “slå ned på banderne”, som er deres mantra.

I løbet af Labours første hundrede dage ved magten har mere end 13.000 migranter krydset den sydlige grænse, og for nylig ankom næsten tusind på en enkelt dag, hvilket er en ny rekord.

Dramatiske ændringer på vej

Det er ikke underligt, at Labours regering er en af de mindst populære i nyere tid, og at Reform UK nyder større popularitet end Labour. I en ny meningsmåling siger 27 procent ja til Labour, slået af 28 procent, der siger ja til Reform.

Det er heller ikke underligt, at Tory-partiet bevæger sig mod højre, og at de to kandidater, der er tilbage til at vælge en ny leder, begge er restriktive over for indvandring. Robert Jenrick, en af kandidaterne, er endnu længere til højre end Nigel Farage og ønsker at deportere illegale indvandrere, mens Kemi Badenoch også er på den konservative side af partiet.

Desværre kan der ske meget om fem år, når briterne skal til stemmeurnerne igen. Hvis strømmen af både lovlige og ulovlige indvandrere ikke stoppes, kan landet ændre sig så dramatisk, at der skal meget til for at vende udviklingen. Det plejede at være langt ude på højrefløjen at hævde, at ikke-vestlig indvandring fra dysfunktionelle lande og religioner (mere specifikt en bestemt religion) udgjorde en trussel mod Europa. Venstrefløjen og det liberale højre bliver ved med at forsøge at sværte indvandringskritikere til som ekstreme, men snart kan virkeligheden ikke længere benægtes.

Når vi ser på den slags “asylansøgere” (på en indirekte måde, for de, der virkelig søger asyl, fordi de flygter fra krig og forfølgelse, vil sandsynligvis ikke komme over Den Engelske Kanal efter at have passeret gennem flere andre sikre lande), som ender her i Storbritannien, er det svært ikke at drage den konklusion, at dette er en invasion af mennesker, som ikke ønsker briterne eller deres land det godt.

Når vi ser på den slags “asylansøgere”, som ender her i Storbritannien, er det svært ikke at drage den konklusion, at dette er en invasion af mennesker, som ikke ønsker briterne eller deres land det godt.

 

 

 

Køb Giulio Meottis “De nye barbarer” fra Document Forlag her! Køb e-bogen her.