Kommentar

www.aamund.k

I 2002 blev Morten Messerschmidt sammen med flere andre unge politikere fra Dansk Folkeparti idømt en betinget fængselsstraf for at have overtrådt straffelovens § 266 b, som kriminaliserer ytringer, der truer, håner eller nedværdiger en gruppe personer på grund af deres race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse. Årsagen var en DF-plakat, der protesterede mod masseindvandringen fra muslimske lande med en spådom om et fremtidigt Danmark, der var domineret af massevoldtægter, grov vold, utryghed, kvindeundertrykkelse og bandekriminalitet.  De formodede gerningsmænd på plakaten var hætteklædte jihad-typer med koranen i hånden. Det hjalp ikke Messerschmidt, at han i retten kunne dokumentere, at migranter fra islamiske lande var markant overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne, som omfattede netop de nævne forbrydelser på plakaten.

Dommerne fandt det uvedkommende at, muslimske migranter var mere kriminelle end etniske danskere, men holdt sig udelukkende til lovens bogstav og fastslog, at plakaten netop nedværdigede en defineret gruppe på grund af deres race, hudfarve og etnicitet. Dommen mod Messerschmidt & Co. viste, at både den lovgivende og den dømmende magt sammen med danske medier bevidst har valgt at holde sig i dyb uvidenhed om islam, som for nemheds skyld defineres udelukkende som en tro på linje med kristendommen. Det religiøse islæt i den islamiske ideologi er kort og omfatter fem søjler: trosbekendelsen, bønnen, fasten, almisser og pilgrimsrejsen til Mekka. Hovedparten af den islamiske bibel ( koranen, hadith og sira) handler derimod om, hvordan man behandler og straffer de vantro ikke mindst jøderne. I Muhammeds biografi (Sira) handler to tredjedele af teksten om jihad mod de vantro. Ishag 554:” Dræb enhver jøde, som kommer i din magt” ( Muhammed). Koranen 66: 9 ” Profet! Før krig mod de vantro og hyklerne og vær streng mod dem. Helvedet skal være deres hjem og det onde deres skæbne!” Koranen 33:60 :” De vantro vil blive forbandet, og hvor de end findes, vil de blive pågrebet og myrdet”

Hver eneste fredag lyder disse forbandelser, forhånelser og fordømmelser mod jøder og andre vantro fra prædikestolene i danske moskeer uden konsekvenser for de hadefulde imamer, der jo ’ bare læser op af den hellige tekst’. Straffelovens § 266 b er således ikke en retsbeskyttelse af samfundets mindretalsgrupper, men er ligesom koranloven en beskyttelse af hele den islamiske ideologi også omfattende den islamiske politiske doktrin, der jo for en muslim er lige så hellig og ukrænkelig som trosbekendelse, bønnen og fasten.

Nu får Morten Messerschmidt atter en tur i ribberne, da han er blevet politianmeldt for at dele et billede af den gamle plakat på X med en bemærkning om, at ’ i dag kan alle vist se, at vi havde ret’. Det er et smart træk af Messerschmidt. En Win-Win operation. Hvis han frikendes, er det en sejr for ham personligt og for ytringsfriheden samt en begmand til den gamle byretsdom. Hvis han dømmes igen, vil det vække stor folkelig vrede over en skadelig retsbeskyttelse af en totalitær ideologi, der skaber ufred, terror og elendighed i store dele af Verden. Tilmed har justitsministeriet netop publiceret en opgørelse, der viser, at en tredjedel af alle dømte for grov vold og voldtægt er migranter og efterkommere fra ikke-vestlige lande, selv om de kun udgør omkring ti procent af befolkningen i det danske samfund.

Det er usikkert om Morten Messerschmidt bliver dømt igen. For det første er retsopfattelsen ændret siden 2002, hvor det ’ikke stuerene’ Dansk Folkeparti stod alene med sin frygt for konsekvenserne af islamisk masseindvandring.  Et flertal i Folketinget har adopteret DF’s holdninger til indvandring og integration, og man skal helt over til Enhedslisten for at finde et parti, der er stuerent efter Poul Nyrup Rasmussens dydige moralkodeks.  For det andet har tiden efter dommen i 2002 demonstreret, at migranter fra islamiske kultursamfund hårdnakket afviser den danske demokratiske retsstat og  i stedet danner muslimske parallelsamfund, hvor den islamiske ideologi kan dyrkes uforstyrret.

Der er nylige domme, der tyder på, at Højesteret vægter hensynet til demokratiet, retsstaten og ytringsfriheden højere end en blind og bogstavtro fortolkning af § 266 b. Morten Messerschmidt kan således med sindsro afvente konsekvenserne af den kommende retsproces.

I øvrigt kan Dansk Folkeparti gnidningsløst snige sig uden om en kollision med § 266 b ved en let omformulering af fremtidens islamkritiske plakater. Man kan sagtens vise foto af nogle jihad-typer, men uden koraner i hænderne, og så skal man ikke nævne muslimer eller islam, men i stedet argumentere for stop for indvandring af migranter fra totalitære kultursamfund.  Det er netop de lande, hvis migranter optræder i kriminalitetsopgørelsen fra Justitsministeriet: Mellemøsten, Nordafrika, Pakistan og Tyrkiet, som alle er totalitære kultursamfund, hvad DF’s politiske målgruppe er fuldstændig klar over.

Totalitære kultursamfund og migranter herfra falder ikke ind under beskyttelsen i § 266 b og kan frit kritiseres uden retlige konsekvenser. Morten Messerschmidt kan således med disse enkle ændringer fortsætte sit arbejde med at forhindre fortsat indvandring af migranter, der afviser vores folkestyre og fælles samfundsværdier. Det er vi mange, der ville være glade for.