Nyt

En Hizbollah-drone ramte en israelsk base søndag aften og dræbte fire soldater og sårede 41. Det er det mest alvorlige angreb, Hizbollah har haft held med indtil videre. Otte af de sårede er i kritisk tilstand. Hizbollah sendte en sværm af droner, og én kom igennem.

“Vi er i krig, og et angreb på en træningsbase på hjemmefronten er svært, og resultaterne er smertefulde,” sagde generalløjtnant Herzi Halevi, da han mandag morgen besøgte den base, der blev angrebet sent søndag.

“Vi er i krig, og et angreb på en træningsbase på hjemmefronten er svært, og resultaterne er smertefulde,” sagde generalløjtnant Herzi Halevi.

Angrebet på militærbasen er det dødeligste siden 23. september, hvor Israel optrappede sine angreb på Hizbollah i Libanon. Ud over de fire dræbte er mere end 60 mennesker blevet såret ifølge en israelsk redningstjeneste.

Binyamina ligger cirka 30 kilometer syd for Haifa. Hizbollah-bevægelsen i Libanon sagde i en erklæring søndag aften, at de havde affyret “en sværm af droner” mod en israelsk militærlejr i byen. (NTB)

</blockquote