Nyt

Barack Obama kritiserede i denne uge sorte mænd for ikke at være lige så begejstrede for Kamala Harris, som de var for ham i 2008 og 2012. Men han får et modsvar fra en Bernie Sanders-rådgiver, som kalder ham nedladende.

Hvorfor belærer Obama sorte mænd? De har lige så forskellige grunde til at vælge som alle andre. Hvorfor skal de forsvare sig selv?” spurgte Nina Turner på CNN. De andre paneldeltageres ansigtsudtryk sagde, at de ikke kunne lide, hvad de hørte.

Noget lignende skete ved valget i 2020, da Charlemagne Tha God interviewede Joe Biden og Biden sagde, at sorte mennesker, der ikke stemte på ham, ikke var sorte.

Den udtalelse er i eftertid blevet kritiseret for at være nedladende. Sorte mennesker bryder sig lige så lidt som andre om at få at vide, hvad de skal gøre.

Nu er det Obama, der falder i den samme fælde. Han tror, at han hjælper Kamala, men udløser i stedet en modreaktion.

Han er nedladende over for sorte mænd. De bryder sig ikke om at få at vide, at de ikke opfylder kravene, for hvem har ret til at stille krav?

Obama sagde: “Nu vil jeg også sige, at det ser ud til at være mere udtalt med brødrene. Så hvis I ikke har noget imod det, så må jeg lige tale til jer alle sammen og sige, at når man har et valg, så er det rent: Når man på den ene side har en person, der er vokset op som en selv, har gået på college med en, forstår kampene [og] smerten og glæden, der kommer fra de erfaringer …” Han fortsatte med at kontrastere dette med Trump.</p

“Du kommer med alle mulige grunde og undskyldninger,” fortsatte han. “Det har jeg et problem med.”

Obama ignorerer fuldstændig den politik, Kamala har stået for i fire år. Det har gjort levevilkårene for sorte mennesker meget sværere. Mener Obama, at sorte skal ignorere det og stemme på Kamala, dvs. basere deres stemme på hudfarve? Det er det, Obama siger. Han giver dem skylden.

Men de dage er forbi. Obama er en rig, privilegeret ekspræsident, som tror, at han kan slippe af sted med ting, som ingen andre kan.

Nina Turner sagde, at sorte mennesker ønsker at blive behandlet som ansvarlige mennesker, der kan træffe deres egne valg.

“Jeg er meget glad for tidligere præsident Obama, men det er forkert af ham at udpege sorte mænd, og nogle af de sorte mænd, jeg har talt med, har deres grunde til at stemme anderledes, og selv om nogle af os måske ikke kan lide det, må vi respektere det,” sagde hun.</p

Turner forklarede yderligere: “Så medmindre præsident Barack Obama vil gå ud og belære alle andre grupper af mænd fra andre identitetsgrupper, er mit budskab til Demokraterne, at de ikke skal bringe det her til sorte mænd, som i det store og hele ikke stemmer så meget anderledes end sorte kvinder.”

Obama troede, at han kunne belære og irettesætte, men han ramte helt ved siden af. Han afslører, at han tilhører en overklasse, som ikke har nogen skamfølelse. Det handler om klassekamp og økonomi, og det er her, Trump passer ind.

https://www.foxnews.com/media/wrong-barack-obama-lecture-black-men-not-supporting-kamala-harris-ex-bernie-sanders-adviser

 

Køb billetter til læsermødet onsdag den 16. oktober her!