Nyt

Kamala har mange problemer, og et af de største er, at hun ikke appellerer til mænd, uanset hudfarve. De tror ikke på hende. Men i stedet for at komme i position, vælger hun at optræde i venstreorienterede talkshows. Hun taler til de frelste. Men selv der begynder hun at møde modstand.

60 Minutes med Bill Whitaker var ingen walkover.

Kamala svarer ligesom en moderat talentfuld folketingskandidat fra SV eller Rødt: Beskat de rige!

Clay Travis skriver, at Kamalas kandidatur faktisk er slut. »En kandidat, der har haft ansvaret, og som svarer så undvigende, er simpelthen ikke kvalificeret.

Kamala er en tom tønde, og hun buldrer løs.

NRK forsøgte i dag at fremstille det, som om Kamala ikke turde sige, at Netanyahu ikke er en troværdig allieret. Spørgsmålet er snarere: Kan man stole på Kamala? Meget tyder på, at svaret er nej, og israelerne ved det.

I tirsdags foretog hun endnu en kovending. I en måned har hun forsøgt at profilere sig selv som en uafhængig kandidat, der ikke er bundet af præsidenten. Men i dag vendte hun 180 grader i The View.

Hostin spurgte:

»Hvis der er noget, ville du så have gjort noget anderledes end præsident Biden i løbet af de sidste fire år?«
Harris svarede:

“Der er ikke noget, jeg kommer til at tænke på. Og jeg har været en del af de fleste af de beslutninger, der har haft indflydelse. Det arbejde, vi har gjort, som f.eks. at begrænse insulinudgifterne til 35 dollars for seniorer, hvilket jeg er meget begejstret for, og at give Medicare mulighed for at forhandle medicinpriser, og reducere udgifterne til receptpligtig medicin for seniorer, men min hensigt er at udvide det til at omfatte amerikanere generelt. Det arbejde, vi har gjort for at investere i amerikansk produktionsvirksomhed, og skabelse af 800.000 nye arbejdspladser, alt det var en fælles prioritet.«

Clay Travis, Jesse Watters og flere andre mener, at dette betyder enden for Kamala. Hun har ikke andet at byde på end latter og social smalltalk.

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/10/08/illiterate-harris-mocked-as-dumbest-candidate-after-60-minutes-train-wreck-interview/

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her! Kjøp eboken her.