Nyt

MSNBC-værten Ari Melber var forbløffet, efter at Gordon Sondland, som vidnede mod Trump under hans rigsretssag i 2019, sagde, at han ville støtte den tidligere præsident, fordi Biden-Harris-teamet har styret landet så dårligt.
Sondland, en velhavende hotelmagnat og republikansk megadonor, var Trumps ambassadør i EU og var et nøglevidne for Demokraterne i Repræsentanternes Hus under Trumps rigsretssag i 2019.

New York Post skriver om sagen.

Sondland vidnede om, at der var en »quid pro quo« mellem Trump og Ukraines præsident Volodymyr Zelenskyj, som sikrede militær hjælp til Ukraine til gengæld for en undersøgelse af Biden-familiens forretninger og valget i 2016.

Melber viste et klip af Sondland, der sagde, at han ikke længere støttede Trump efter optøjerne i Capitol den 6. januar 2021, og spurgte ham, om han stadig havde det på samme måde.

»Nej, jeg står ikke ved den, og jeg skal fortælle jer hvorfor,« sagde han, mens han sad ved siden af sine kolleger i Trump-administrationen, Peter Navarro og Sarah Matthews:

»Jeg har nu levet fire år under Biden-Harris-politikken, og jeg må sige, at denne politik ikke kun er ved at blive en eksistentiel trussel mod vores lands måde at leve på, men også mod vores allierede.«

MSNBC-reporteren afbrød Sondland og sagde:

“Jeg vil lade dig tale færdig, men det her er så slående. Du sagde, at det var et ‘nej for mig’ efter den 6. januar. Og her er vi nu, og du siger, at det er et ja for dig?”

Sondland svarede eftertrykkeligt, at ja, han vil støtte Trump og J.D. Vance frem for Kamala Harris og Tim Walz i november:

“Det er et ja for mig. Det er et absolut ja for mig,« sagde han. »Så dårligt har Biden-Harris-holdet gjort deres arbejde.”

Melber pressede ham igen og bemærkede, at den pointe, Sondland syntes at komme med efter 6. januar 2021, er, at den slags angreb på demokratiet er større end nogen politik:

»Jeg ser så mange angreb på demokratiet, der overskygger 6. januar,« svarede Sondland.
Sondland indrømmede, at Trumps håndtering af 6. januar »ikke var eksemplarisk«, og at den 45. præsident »burde have indrømmet, at han havde tabt valget, og være kommet videre«.

Men manden fra staten Washington sagde, at de sidste fire år med Biden-administrationen har fået ham til at støtte Trump igen.

Sarah Matthews, tidligere vice-pressesekretær for Trump i Det Hvide Hus, støtter nu Harris. Hun fortalte Melber, at hun har valgt ikke at stemme om politik ved dette valg, da hun ser Trump som en fare for det amerikanske demokrati.

Hvorfor lyver Aftenposten til leserne om Donald Trump?

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel