Nyt


Rusland styrker sin position som modpol til den woke verden med et tilbud om asyl til vesterlændinge, der flygter fra neoliberale ideer, som “går imod traditionelle åndelige og moralske værdier”.

Undertrykkende neoliberale ideer

Fra den 20. august kan stort set alle få et tre måneders visum til Den Russiske Føderation ved bogstaveligt talt bare at skrive, at neoliberale ideer virker undertrykkende på dig, og at du støtter traditionelle værdier.

Når du ankommer til Rusland, kan du straks søge om opholdstilladelse som politisk flygtning.

Separate kvoter for dissidenter

Et dekret underskrevet af præsident Vladimir Putin giver udenlandske statsborgere ret til at ansøge om midlertidigt ophold i Rusland “uden for den kvote, der er godkendt af den russiske regering, og uden at fremvise dokumenter, der bekræfter deres kendskab til det russiske sprog, historie og grundlæggende lovgivning”.

Det er nok, at du begrunder din ansøgning med, at du afviser en politik, “der påtvinger folk destruktive neoliberale værdier”. De pågældende værdier kan f.eks. være knyttet til globalisme, indvandring, homoseksualitet, flydende køn, vækning osv.

Kardinalfejl at åbne for Mellemøsten

I 2019 sagde Putin til Financial Times, at den tyske kansler Angela Merkels kardinalfejl var at føre en liberal politik over for indvandring fra Mellemøsten.

– Ifølge den liberale idé kan de (migranterne) dræbe, plyndre og voldtage ustraffet, fordi deres rettigheder som migranter skal beskyttes. Hvilke rettigheder er det? Enhver forbrydelse skal have sin straf.

Overdreven vestlig omfavnelse

Putin tilføjede, at Rusland ikke er homofobisk, men at den vestlige omfavnelse af homoseksualitet og flydende køn virker overdreven.

– Traditionelle værdier er mere stabile og vigtigere end liberale ideer. Det gælder for millioner af mennesker, som efter min mening er ved at ophøre med at eksistere.

 

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark
Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel