Nyt

Netflix oplevede en dramatisk stigning i antallet af aflysninger, efter at en af medejerne, Reed Hastings, afslørede, at han havde doneret 7 millioner dollars til vicepræsident Kamala Harris’ kampagne.

Fox Business rapporterer om historien.

Bloomberg rapporterede, at aflysninger af streamingtjenesten næsten blev tredoblet i USA, efter at Hastings havde givet den enorme donation til en super PAC, der støtter Harris’ kampagne.

Tilhængere af tidligere præsident Trump opfordrede konservative til at opsige deres abonnementer, efter at Hastings støttede Harris på X og afslørede den store donationssum i juli.

Netflix hævder, at stigningen i afbestillinger skyldtes virksomhedens nylige meddelelse om, at den ville udfase sin billigste løsning, men femdages perioden efter Hastings’ afsløring var usædvanlig, selv for juli, skriver Bloomberg.

Den 26. juli var den værste enkeltdag for Netflix-aflysninger i år. Nyheden om Hastings’ store donation til Harris blev afsløret tre dage tidligere.

Den mangeårige demokratiske donor var blandt dem, der opfordrede præsident Biden til at træde tilbage i sommer efter hans katastrofale optræden i debatten.

– Biden må træde til side for at give en energisk demokratisk leder mulighed for at slå Trump og holde os sikre og velstående,« skrev Hastings i en e-mail, som New York Times er kommet i besiddelse af.

Hastings har sammen med sin kone Patty Quillin, været fremtrædende donorer til Det Demokratiske Parti, især i Californien. I 2021 donerede Hastings ca. 3 millioner dollars til en komité, der blev oprettet for at stoppe en kampagne for at tilbagekalde Californiens guvernør Gavin Newsom.

I 2022 var Quillin en af de mange, der donerede til en venstreorienteret gruppe, som håbede at forhindre den liberale distriktsadvokat i San Francisco, Chesa Boudin, i at blive afsat.

Det er uklart, om Harris’ støtte påvirkede Netflix ud over den fem dage lange øgning i aflysninger, skriver Fox. Deres næste finansielle rapport vil blive offentliggjort i oktober, ifølge Bloomberg.

BREAKING: Netflix Cancellations Surge After Hastings Backs Harris

Netflix’s U.S. cancellations nearly tripled after co-founder Reed Hastings endorsed Kamala Harris with a $7 million donation. pic.twitter.com/oDp8FZpslx

— Adrian Dittmann (@AdrianDittmann) September 30, 2024

De mistede yderligere to kunder i dag, da vi besluttede at afmelde os. Vi afmeldte os for et par år siden, efter at de viste filmen »Cuties«, som promoverede børnepornografi, men så glemte vi det og tilmeldte os igen.

En virksomhed, der fremmer seksualisering af børn, støtter ledere, der sætter USA sidst, og liberale anklagere, der arbejder for kriminelle og ignorerer ofre, fortjener ikke vores penge.

Er HBO forresten woke ?


Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel