Nyt

Demokraterne tager stadig grovere midler i brug for at ramme Trump. Penge er ikke noget problem. Uden for Las Vegas holder en kran en 40 meter høj statue af en nøgen Trump oppe. Figuren er ikke flatterende. Folk, der kører langs vejen, reagerer på at se den gigantiske statue, spørgsmålet er, hvordan de reagerer. Det er ikke første gang, Demokraterne har forsøgt at svine Trump og hans familie til og ydmyge dem.

Skulpturen af den tidligere præsident, som er lavet af skumbelagt stålnet og vejer mere end 500 kg, tårner sig op med udstrakte arme over en motorvej nord for byen.
Kunstnerne bag den grafiske afbildning siger, at Trumps nøgenhed var “tilsigtet og tjener som et dristigt udsagn om gennemsigtighed, sårbarhed og politiske figurers offentlige personaer”.
Kritikere hævder dog, at det er designet til “chokværdi” og siger, at det vil skræmme familier, der kører gennem Las Vegas.
Republican Party of Nevada siger i en erklæring, at de “på det kraftigste fordømmer den beklagelige statue af præsident Donald J. Trump, der for nylig blev hængt op i en kran”.

Folkene bag stuntet siger, at statuen vil blive trukket rundt. Men Telegraph har ikke kunnet få fat i kunstneren bag, og ejeren af grunden vil ikke lade sig interviewe. De frygter tydeligvis en modreaktion.

The Wrap rapporterede, at Trump-figuren har fået navnet “Crooked and Obscene” af sine skabere, som ønsker, at de, der ser den, skal “tænke kritisk over politisk indflydelse”.
Det sker få dage efter et møde i Wisconsin, hvor Trump råbte om sin “smukke” krop

og tilføjede
“Meget bedre end Sleepy Joe [Biden].”

.

https://www.telegraph.co.uk/us/news/2024/09/30/naked-donald-trump-effigy-deplorable-say-republicans/

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel