Kommentar

Under gårsdagen interview på CBS News’s ”Face the Nation” udtalte den indflydelsesrige republikanske senator Tom Cotton fra Arkansas, at han i modsætning til Biden/Harris ønsker, at Israel vinder krigen mod terrororganisationen Hezbollah. Derimod fordømmer han enhver opfordring til våbenstilstand eller ”nedtrapning”, som længe har været Biden-administrationens politik. Israel har allerede tilføjet Hezbollah svære tab, og tiden er kommet til at gøre arbejdet færdigt.
Adspurgt om han støtter en regulær israelsk invasion af Libanon svarede han:
”Hvis det er, hvad Israel behøver for at eliminere resterne af Hezbollahs ledelse og dets arsenal, så selvfølgelig ja.”
Cotton kritiserede også Biden-administrationens svar på Irans aggression, særligt i Yemen og Det Røde Hav:
”Joe Biden og Kamala Harris har efterladt vore sømænd som ‘sitting ducks’.”
”Fra det øjeblik, Joe Biden og Kamala Harris rykkede ind i Det Hvide Hus, har der været trusler mod amerikanere. … Men det er Kamala Harris’s og Joe Bidens politik. Fra første færd har de mødt ayatollaherne med appeasement og indrømmelser. … Gennem de sidste fire år har vi givet dem et titals milliarder dollars ved at ophæve sanktionerne.”
”Det er grunden til, at Kamala Harris er ayatollahernes håndplukkede kandidat, og til at ayatollaherne har hacket Donald Trumps kampagne og prøver at dræbe ham”, tilføjede senator Cotton.
Min kommentar (LH): Hvis det ulykkelige skulle ske, at Kamala Harris vinder præsidentvalget, vil USA’s anti-israelske kurs kun blive forstærket, og hvis Israel vil overleve, må landet se sig om efter andre alliancepartnere. Jeg er sikker på, at den proces allerede er i gang. Hvad med Kina, som ikke har nogen tradition for antisemitisme?

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel