Nyt

Nortura skoldede levende grise, skrev John Martin Johansen på Document for et par dage siden – Under en inspektion hos Nortura Steinkjer i juli opdagede inspektører fra det norske fødevaretilsyn, at en so på slagteriet var skoldet uden at være død.

»Det er svært at læse historien, fordi vi ser grisens lidelser for os, før den bliver slagtet. Det gør ikke noget, at det er os kødspisere, der er skyld i, at den bliver slagtet, men brug i det mindste CO2-gas for at gøre aflivningen mere human.

Heldigvis har det norske fødevaretilsyn besluttet at give Nortura i Steinkjer en bøde på 25.540 norske kroner for at overtræde dyrevelfærdsloven, og det har de fortjent.

Men hvornår har du nogensinde hørt om nogen, der får en bøde for at dræbe et ufødt barn, lemlæste det, før det fjernes fra en kvindes livmoder, eller lade det dø alene efter en mislykket abort?

25.540 pr. foster. Staten ville vade i penge.

»Det er ikke det samme,« vil ivrige aborttilhængere sige. At flå en levende gris er tortur, et foster kan ikke føle smerte, og desuden begynder livet ikke ved undfangelsen, og det er vores krop, vores valg.

Lad os ikke svare dem. »Man kan ikke gøre noget ved dumhed«, sagde komikeren Ron White, «der er ikke en pille, man kan tage, der er ikke et kursus, man kan tage. Dumhed er for evigt.

Disse dumme mennesker har besluttet, at grise og andre dyr har flere rettigheder end et ufødt barn. De er højst sandsynligt manisk-øjede liberale, som har gjort abort til den vigtigste sag at kæmpe for i livet, og som har »my body my choice« tatoveret i panden.

Som disse demonstranter i en »min krop, mit valg-protest« i London i 2022. Indoktriner dem, når de er unge, er det socialistiske mantra.

Kilde: Shutterstock av Kocha Vebi.

De er veganere, medlemmer af dyrerettighedsgrupper, skælder ud på alle, der spiser kød eller dræber en myg og træder på myrer, og slog op med deres sidste kæreste, fordi han, hun eller de fiskede og brugte en krog.

De er stolte af deres aborter, dropper prævention for at få en pointe, benægter, at livet begynder ved undfangelsen, og har et dybt had til folk, der er imod abort.

Vi bekymrer os om alle liv, siger de. »Man kan ikke reparere dumhed«, tænker vi.

Når vi tænker på radikal abortlovgivning og de radiser, der er beskrevet ovenfor, tænker vi på USA. Men Norge ønsker at komme dertil, ser det ud til.

Walz har været medvirkende til at ændre delstatens abortlovgivning, som er kendt for at være blandt de mest radikale i alle 50 delstater. Hvis et barn overlever en abort, har Walz fjernet statens krav om, at der skal tages skridt til at bevare barnets liv og helbred, og nu kan et spædbarn overlades til at dø uden lægehjælp.

Her er Minnesotas guvernør Tim Walz og hans datter Hope på Minnesota State Fair for en måned siden. Hun hedder selvfølgelig Hope, og hun kan ikke spise corndogs, fordi hun er vegetar, sandsynligvis fordi hun ikke kan udholde dyrs lidelser.

Den godmodige Tim Walz med sin godmodige datter Hope.

– Men far, hvad med de børn, der dør alene, vil Hope aldrig sige. For i deres forskruede sind betyder kalkuner og grise mere end en nyfødt baby, der kæmper for livet, og som ingen kommer til undsætning.

Vi har set medierne og venstrefløjen i Norge benægte, at denne radikale abortlovgivning finder sted i Minnesota eller andre steder i USA. Sandheden er, at det er sket i deres eget land, men det førte ikke til den samme forargelse eller indsats fra regeringen, som torturen af Nortura-grisen.

Svinenes liv i Norge betyder noget, ikke babyernes

Aborterede fostre levede i mere end en time, før deres hjerter holdt op med at slå, skrev NRK den 10. maj 2012 – Jordemødre modtog fostre, hvis hjerter slog i mere end en time, før de døde.

Nogle af de aborterede fostre har samme størrelse som de nyfødte, som hospitalet gør alt for at redde. Et af fostrene var 6 måneder gammelt og sundt, ifølge NRK:
Vi pakker dem ind i et tæppe og lader dem være alene, eller sammen med deres forældre, hvis de ønsker det.

Og vente på, at de simpelthen dør?

– Ja.

Først et år efter, at jordemødrene havde rapporteret for første gang, kom den endelige konklusion: »Ankenævnet har fortolket loven forkert.

10 babyer, der blev aborteret efter uge 22, burde måske have haft en chance for at leve.

10 babyer døde en smertefuld død, blot fordi det ansigtsløse ankenævn begik en fejl. Så ærgerligt, så trist. Ingen bøder, ingen anklager, ingen konsekvenser.

Men det er 14 år siden, vil nogle sige.
De børn, der blev ladt alene tilbage for at dø, ville have været 14 år gamle i dag.

12 uger er ikke nok for de radikale i Norge

Vi ved ikke, om dette stadig sker i dag. Men nu har regeringen foreslået en ny abortlov.

En ny abortlov, som vil udvide retten til selvbestemt abort fra 12 til 18 uger. DN skriver, at Arbeiderpartiet, Venstre, SV, MDG og Rødt forventes at stemme for forslaget.

De er ligeglade med, om nordmænd føder børn, de kan bare importere deres vælgere.

Sunde fostre antages at være levedygtige efter udgangen af 22. graviditetsuge, og abort er derfor ikke tilladt efter dette tidspunkt, står der på papiret. Vi ved bedre. Vi ved også, at fostre kan føle intens smerte, uanset hvad de prøver at fortælle os.

Fosteret lever i livmoderen 12 uger efter befrugtningen. Foto: Shutterstock.

Abortudvalget foreslog også at nedlægge de nuværende samråd for abort, og oprette fem til ti nye, der skal behandle ansøgninger om abort, for at styrke retssikkerheden for dem, der søger om abort efter uge 18.

Ingen taler om retssikkerheden for de børn, der bliver aborteret.

Udvalget foreslog også at undersøge muligheden for abort uden for hospitalerne. De anbefaler, at den nye abortlov ikke skal forhindre, at abort før uge 10 kan tilbydes uden for hospitalerne.

Hvorfor ikke bare stille »abort-busser« til rådighed over hele landet, som de havde på “Det demokratiske konvent” i USA, og tilbyde abort efter behov, når som helst, hvor som helst, hvilken som helst dag, hvilken som helst måned.

Ved et tilfælde blev der tilføjet svinekoteletter til menuen. Hvis du tror, du har set hysteri, så har du ikke set en veganer, som ved et uheld fik serveret kød.

– »Jeg holdt op med at spise kød, da jeg så rædslen i hans øjne og indså, at det monster var mig,« står der på skiltet, som kvinden holder på billedet nedenfor.

Vi kan næsten garantere, at hun og de andre aktivister, der kæmper for dyrs rettigheder i London i august, er de samme, som kæmper for kvinders ret til at vælge at abortere et barn.

– Veganer, fordi det er forkert at torturere dyr til døde, står der på et andet skilt. Det virker hult, når man tænker på, hvad vi gør ved ufødte børn.

Foto: Shutterstock,

Hvad er abort? 

I videoen nedenfor forklarer den tidligere abortlæge Kathi Aultman, hvad der sker under en af de mest almindelige abort procedurer, en »Dilation and Evacuation abortion« eller kirurgisk abort. Hun har udført over 500 aborter. Dette er andet trimester, mellem uge 14 og 22.

Måske er procedurerne anderledes i Norge, men det er svært at se videoen, selv om det er en tegnefilm. Lige så svært som det ville være at se en gris blive flået levende.

Men den triste virkelighed er, at de, der kræver et stop for slagtning af uskyldige dyr, især hvis de får fjernet deres lemmer, mens de er i live, er de samme mennesker, der opfordrer til ubegrænset abort af babyer, fordi det er deres krop, deres valg.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her. 

Er du lei av media som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

Mest læst

Retsstatens sidste udkald

Lars Løkkes sorte dag

Tommy på vej i fængsel