Kopierede/fra hoften

Document har tidligere skrevet om eks-muslimen Hatun Tash, der fungerer som kristen prædikant og islamkritiker, især på Speaker’s Corner i Londons Hyde Park.

Hun er blevet slået, tævet og stukket ned af rasende muslimer, uden at Metropolitan Police (Mets) har foretaget nogen anholdelser.

I juli 2021 blev hun brutalt stukket ned af en mand iført en sort islamisk kappe, som tydeligvis sigtede efter hendes hals.

Den manglende interesse for Hatun Tash i regimets medier og blandt social justice warriors er bemærkelsesværdig og afslører, hvor falsk identitetspolitik og såkaldt intersektionalitet er.

Ingen bekymrer sig om volden og truslerne mod Hatun Tash

I 2022 blev Tash arresteret af politiet på Speakers’ Corner i London efter at være blevet frarøvet sin koran. Ja, du læste rigtigt – Tash var offer for et røveri, men det var stadig hende, der blev anholdt.

En flok muslimer hånede hende og råbte “Allahu Akbar”, da hun brutalt blev trukket ind i en politibil. Efter at være blevet kropsvisiteret, afhørt kl. 4 om morgenen og holdt i varetægt i sammenlagt 15 timer, blev hun til sidst løsladt uden sigtelse.

Det fortæller Tim Dieppe i Spiked.

Tash bar ganske vist en Koran med huller i, som symboliserede, at historien i Koranen har “huller”. Provokerende, selvfølgelig – det er ret nemt at provokere muslimer. Men det er ikke ulovligt. Ikke desto mindre valgte Mets at arrestere Tash.

Tash lagde derefter sag an mod politiet for uberettiget anholdelse og krænkelse af menneskerettighederne. Med støtte fra Christian Legal Centre vandt Tash endelig sin sag.

Hun er blevet tilkendt 10.000 pund i erstatning og sagsomkostninger af Metropolitan Police, som har indrømmet, at de handlede ulovligt mod hende. Der er dog endnu ikke kommet nogen undskyldning.

The Met’s behandling af Tash har været konstant uretfærdig. I maj 2021 blev Tash overfaldet og mishandlet af en gruppe islamiske mænd, fordi hun havde en t-shirt på med et billede af Muhammed.

Politiet arresterede hende øjeblikkeligt for forstyrrelse af den offentlige orden. Hun vandt en retssag mod politiet og blev tilkendt 10.000 pund i erstatning i 2023.

London politi anser tilsyneladende fornærmelse af en udvalgt gruppe (muslimer) for at være mere kriminelt end overfald eller røveri. Såkaldte love om hadefuld tale breder sig i hele Europa og er tydeligvis specifikt rettet mod at beskytte visse prioriterede grupper, med muslimer og LGBTQ-mafiaen i spidsen.

At dette sker på Speakers’ Corner, et sted, der har været forbundet med ytringsfrihed i over to århundreder, viser, hvor svag ytringsfriheden er i Storbritannien i dag. John Stuart Mill vender sig i sin grav.

Det, der gør sagen endnu mere afslørende, er, at Tash kommer fra et muslimsk land og har samme hudfarve og baggrund som de bøller, der angreb hende. Det gør det ret klart: Islam overtrumfer kristendommen i dagens Storbritannien og mange andre lande i Europa.

Siden den 7. oktober er dette blevet endnu mere tydeligt. Efter at 1.200 uskyldige mennesker, for det meste civile, blev slagtet af Hamas i Israel, gik den muslimske pøbel på gaden. Jødehad og opfordringer til folkemord var overalt, men politiet reagerede ikke.

Derefter tog “Two Tier Keir” Starmer over og forstærkede det todelte retssystem, som blev tydeligt efter mordene i Southport og de efterfølgende demonstrationer. Briter bliver arresteret og dømt for at råbe Allah, Allah, who the f… is Allah?

Det er næsten, som om islam allerede har taget over.

Købe hos Tales: Ræven går derude, mor

Købe hos Saxo: Ræven går derude, mor

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel