Kommentar

Flere iagttagere har forudsagt, at Kina vil tage drastiske skridt til at svække USA inden præsidentvalget den 5. november.
Præsident Xi Jinping har nemlig ingen grund til at frygte nogen reaktion fra den amerikanske ”commander in chief”, Joe Biden, som er så dement, at han hverken kan sanse eller samle. Kamala Harris er totalt blank, når det gælder udenrigspolitik, så spørgsmålet er, hvad Bidens og Harris’s dukkeførere i Den Dybe Stat vil gøre, hvis Xi benytter USA’s præsidentløse tid til at slå til.
Kina-kenderen Gordon Chang, forfatter til bogen ”Plan Red: China’s Project to Destroy America” (Plan rød: Kinas plan for at ødelægge Amerika), frygter det værste, efter at de kinesiske kommunister netop har affyret et interkontinentalt ballistisk missil (ICBM), som landede i Stillehavet.
”Det var et krigssignal”, siger Chang til Fox News, ”og det … betyder, at Xi Jinping agter at gøre noget i sandhed frygteligt.”
Fra Biden-administrationen er der ingen hjælp at vente.Det første, Biden gjorde efter at være blevet præsident, var at ”åbne døren” for de mange trusler fra Kina og Rusland.
Før sin invasion af Ukraine gjorde Putin det klart, hvad han havde i sinde at gøre, og USA foretog sig intet. Opmuntret af Biden-administrationens affældighed begyndte både Kina og Nordkorea at true.
Som en af sine første handlinger efter at være blevet installeret i Det Hvide Hus sløjfede Joe Biden alle Donald Trumps ordrer om at holde det imperialistiske Kina i ave og forhindre, at Beijing fik indflydelse i USA.
Siden er det gået slag i slag med kinesiske spionballoner, der har fået lov at overflyve USA, kinesiske opkøb af amerikansk landbrugsjord, kinesiske, kommunist-styrede selskaber, som er blevet noteret på børsen i Wall Street, kinesiske politistationer på amerikansk jord, afvisningen af, at covid var produceret i et kinesisk laboratorium, og åbningen af de amerikanske grænser for uhindret import af fentanyl, der hvert år dræber dobbelt så mange amerikanere, som døde under hele Vietnam-krigen fra 1962 til 1975.
Gordon Chang er forsigtig og udtaler, at han ikke med sikkerhed kan vide, om Bidens Kina-venlige politik skyldes, at Biden-klanen er bestukket med mange millioner kommunist-dollars.
Efter at have læst Peter Schweizer’s bog, ”Blod Money: Why the Powerful Turn a Blind Eye While China Kills Americans” (Blodpenge: Hvorfor magthaverne vender det blinde øje til, mens Kina dræber amerikanere), tøver jeg ikke med at kalde Joe Biden kommunistisk agent.
Og det forklarer unægteligt, hvorfor han og hans bagmænd de forløbne fire år har gjort, hvad de kunne, for at destruere USA og Vesten.
Lad os ikke gøre det mere indviklet, end det er.

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel