Nyt

Flere unge er blevet sigtet for vold inde på Deichmanske Bibliotek og røveri mod flere teenagere. Desuden er to af dem sigtet for knivstikkeri på Tjuvholmen.

Det er, hvad medierne kan fortælle os. Ikke et eneste ord om, hvor de unge kommer fra.

De seks unge i alderen 15 til 17 år skal møde i Oslo Tingrett den 18. oktober, tiltalt for vold, røveri, drabsforsøg og hadforbrydelse mod et homoseksuelt par, som blev overfaldet og stukket ned på Tjuvholmen den 3. august.

Hvorfor oplyser NTB, Avisa Oslo og andre medier ikke disse unges etnicitet?

Hvis de havde været etnisk norske, er der meget stor sandsynlighed for, at det ville være blevet afsløret med det samme.

Forstår medier, politikere og politi virkelig konsekvenserne af at forsøge at hemmeligholde, hvem det er, der begår det meste af den alvorlige kriminalitet i øjeblikket?

Hvis man forsøger at bekæmpe racisme, er der ikke noget, der giver bedre grobund for had og spekulationer end at forsøge at skærme en bestemt kriminel gruppe fra offentlighedens søgelys.

Krænkelserne mod muslimer i Norge og andre vestlige lande er af en sådan karakter, at det ikke kan oplyses, at gerningsmanden er af udenlandsk oprindelse af frygt for, at folk skal tro, at det er muslimer.

Krænkelserne mod muslimer i Norge er af en sådan karakter, at det ikke kan oplyses, at gerningsmanden er af udenlandsk oprindelse af frygt for, at folk skal tro, at det er muslimer.

Hvordan ser virkeligheden egentlig ud? Når man forsøger at lave statistik over, hvem der begår de værste forbrydelser, dukker racismeparagraffen op og holder en klam beskyttende hånd over sandheden.

Man må næsten spørge sig selv, om § 185 ikke netop blev skabt, fordi man i kølvandet på angreb på muslimer besluttede, at denne gruppe skulle beskyttes.

Så betyder det ikke så meget, at muslimer begår alvorlig kriminalitet, viser ringe eller ingen interesse for at integrere sig og betragter etniske indbyggere som vantro.

Hvis du er kafir (i islam henviser udtrykket kafir til en person, der afviser Allah), så er du mindre værd. En, man kan lyve for, stjæle fra og for nogle åbenbart også voldtage og stikke ned.

Hvad er det helt præcist, medierne og politikerne vil opnå ved at skjule sandheden for deres borgere? Det er langt fra første gang, at myndighederne skjuler eller direkte lyver for dem, der har valgt dem til magten, eller som betaler for det meste af den gennem deres skatter.

I Norge er der strenge regler for, hvad der kan offentliggøres om personer, der er involveret i kriminelle handlinger. Privatlivet kommer først, siger de. Men hvad med beskyttelsen mod folk, der kommer fra andre lande og begår alvorlige lovovertrædelser mod de etniske indbyggere?

Hvornår bliver der indført strenge regler?

Hvornår kommer der strenge regler for det?

Er du træt af, at medierne ikke fortæller dig alt? Støt det frie og uafhængige Document.

 

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel