Nyt

Tommy Robinson advarer nordmændene om den enorme indvandring, ytringsfrihedens sårbarhed og det korrupte system.

Tirsdag den 24. september var Document vært for et læsermøde med Tommy Robinson som gæst. Arrangementet blev fyldt op på rekordtid, og der var ingen tvivl om, at folk var ivrige efter at møde Robinson og se ham med egne øjne.

I den tætpakkede sal i Oslo talte han om sin bekymring for Vestens fremtid.

– »Det er et voldsomt angreb på alle vestlige lande. England, Canada, Norge og alle andre. Der kæmpes mod mennesker, der fortæller sandheden. Vores historie og vores kultur angribes, og de er ligeglade med, hvor meget magt de bruger,« siger Robinson.

Han står midt i stormens øje, og  hans film, dokumentaren »SILENCED« har nået over 50 millioner seere.

Robinsons vigtigste arbejde har været at få retfærdighed for alle dem, der er berørt af de omfattende grooming-skandaler i Storbritannien. Omkring 19.000 identificerede piger er blevet groomet, udnyttet, voldtaget, solgt og tortureret. Robinson har interviewet mange af dem. Da han voksede op i Luton, oplevede han dette på første hånd – og det påvirkede hans egen familie.

Tommy Robinson blev præsenteret af Document’s CEO Hanne Tolg på læsermødet. Foto: Espen Teigen

 

I sit foredrag talte han meget om konsekvenserne af dette, og hvad kampen nu handler om.

– »I er et par skridt bagud i forhold til Storbritannien. Men I er nødt til at bekæmpe dette forsøg på censur. Hvis det ikke var for X og Elon Musk, ville vi ikke have været i stand til at sige noget, der var tæt på sandheden«, siger han og henviser til flere eksempler der mennesker har fået lange fængselsstraffe for deres udtalelser i de sociale medier.

Robinson samlede mere end 100.000 briter i London i juli under sloganet »Unite the Kingdom«. Folk i alle farver deltog i slagsange, lyttede til taler og så den dokumentarfilm, som han går i retten for at få udgivet.

Nu er han klar til endnu en demonstration den 26. oktober, og opgaven er klar: Labours premierminister Keir Starmer, må ikke slippe af sted med at angribe ytringsfriheden, og det britiske folk skal kunne stå sammen om at stoppe illegal indvandring, ekstremistiske islamister og tage deres land tilbage.

HUMOR: Ind imellem alt det alvorlige, er det vigtigt at holde humøret oppe. Robinson gjorde grin med både sig selv og Norge. Foto: Espen Teigen

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel