Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Mandag offentliggjorde Secret Service det brev, som Ryan Wesley Rauf skrev, før han forsøgte at slå Trump ihjel. Han skriver, at hvis han fejler, venter der en præmie på 150.000 dollars til den, der lykkes. Den tidligere justitsminister Bill Barr er chokeret. “Det er det samme som at opfordre til nye mord.

Barr er ikke den eneste, der er chokeret. Hans efterfølger som justitsminister, Matt Whittaker, sagde det samme til Laura Ingraham: “Dette er oplysninger, som Secret Service nemt kunne have slettet. Det faktum, at de ikke gjorde det, viser, at Secret Service er ude af kontrol.

“Jeg var forbløffet over, at justitsministeriet i morges frigav indholdet af det brev, som Ryan Routh efterlod hos en bekendt før mordforsøget på tidligere præsident Trump”, sagde Barr i sin udtalelse.
Barr tilføjede, at offentliggørelsen af brevet “ikke tjente noget andet formål end at risikere at opildne til yderligere vold” og påpegede, at justitsministeriet kunne have “redigeret inflammatorisk materiale” i brevet.

The Secret Service offentliggjorde brevet, efter at den person, de skulle beskytte, præsidentkandidat Donald J. Trump, blev forsøgt dræbt to gange, og begge gange var det held, der reddede Trump, ikke Secret Service-agenternes dygtighed.

Tværtimod.

Tværtimod er der så mange huller i deres cover-up, at det rejser spørgsmål om, hvorvidt der er kræfter i eller over Secret Service, som ønsker, at Trump skal dræbes før valget.

“Selv hvis Justitsministeriet mente, at det var vigtigt at give brevet til retten, kunne de have redigeret provokerende materiale eller sørget for, at brevet blev sendt under forsegling”, tilføjede Barr. “Det var for tidligt at sende dette brev ud midt i en valgkamp, hvor præsident Trump havde været udsat for to mordforsøg.”

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/23/former-attorney-general-bill-barr-dumbfounded-that-doj-would-release-routh-letter/

Katolske biskopper samler sig om det ufødte liv

Konferencen af katolske biskopper siger, at amerikanerne bør støtte kandidater, der vil beskytte ufødt liv. Der er ingen tvivl om, hvem det er. Kamala har gjort abort til en prioritet, og hun har ingen forbehold. Under ABC-debatten skældte værten Lindsay Hines Trump ud for at sige, at Kamala støtter abort i tredje trimester. -“Der er ingen drab på fostre i tredje trimester og efter fødslen,” rettede hun Trump.

Men Hines løj, og det er blevet bevist. Ligesom i debatten mellem Obama og Mitt Romney, hvor Candy Crawley irettesatte Romney.

Demokraterne har gjort abort til en prioritet. Biden gik over stregen, da han talte om abort. Det er det princip, kirken nægter at give slip på.

“Vi må opfordre til politikker, der hjælper kvinder og deres børn i nød, samtidig med at vi fortsætter med at hjælpe mødre i vores egne samfund gennem lokale centre for graviditetshjælp,” stod der i erklæringen.

Biskoppen opfordrede katolikkerne til at stemme for beskyttelse af livet og til at bede for det.

“Vigtigst af alt må vi genindvie os selv i inderlig bøn på livets vegne,” understregede biskop Burbidge.

Ophævelsen af Roe v. Wade førte til en bølge af fejring og optimisme med hensyn til fremtiden for kampen mod abort. Biskop Burbidge advarede dog om den uheldige bivirkning, som “halvtreds år med stort set ubegrænset abort” har haft på landet.

“Amerikanerne er blevet trygge ved en vis mængde abort. Det gør det muligt for abortindustrien at fortsætte med at tilbyde en hvilken som helst mængde abort,” forklarede biskoppen.

Biskop Burbridge sluttede af med at minde alle katolikker og alle mennesker om deres ansvar for at forsvare de svageste blandt os.

Tager nej

Kamala har afvist at deltage i middagen til minde om kardinal Al Smith. Det er en tradition. I 2016 sad Hillary og Trump ved samme bord. Det er meningen, at kandidaterne skal holde opbyggelige taler uden for mange personlige angreb. Det skal være jovialt. Kandidaterne har mulighed for at tale til en udvalgt forsamling af honoratiores, men Kamala lader muligheden gå fra sig. Det har måske noget med abort at gøre.

Støtte fra den dybe stat

I en underskriftsindsamling meddeler 700 personer med baggrund i CIA, Pentagon, National Security Agency osv. at de støtter Kamala Harris. Blandt underskriverne er flere, som i oktober 2020 brugte deres professionelle prestige til at forsikre, at Hunter Bidens bærbare computer var russisk desinformation. Folk som den tidligere CIA-direktør John Brennan og den tidligere CIA/NSA-direktør Michael Hayden vidste, at det var løgn. FBI havde siddet på den bærbare computer siden december 2019.

Nu er de i gang igen. De hævder, at Kamala Harris er en garant for, at nationale sikkerhedsinteresser vil blive beskyttet.

I brevet hævdes det, at Harris “har vist sig at være en effektiv leder, der er i stand til at fremme USA’s nationale sikkerhedsinteresser”.

Brevet gik ikke i detaljer, men sagde blot

Hendes utrættelige diplomati med allierede over hele verden har bevaret en fælles front til støtte for Ukraines kamp mod russisk aggression. Hun forstår realiteten i USA’s militære afskrækkelse og lover at bevare det amerikanske militærs status som den mest “dødbringende” styrke i verden.

Hun nævnte ikke sin rolle i den katastrofale tilbagetrækning fra Afghanistan eller nævnte Afghanistan i det hele taget.

Misrepræsentation og karikatur

Det, der tilsyneladende forener underskriverne, er Trump-hadet. Disse såkaldte fagfolk går ikke af vejen for den groveste propaganda bygget på løgne.

Samtidig bruger brevets underskrivere meget mere plads på at argumentere for, hvorfor de er imod Trump, og hævder, at den tidligere præsident “truer” USA’s demokratiske idealer.
“Trump truer vores demokratiske system; det har han selv sagt. Han har opfordret til at ophæve dele af forfatningen. Han har sagt, at han vil være en ‘diktator’, og hans præcisering af, at han kun vil være diktator for en dag, er ikke betryggende,” hedder det.

Når Trump-hadere bruger disse argumenter, ved folk, at de er på afveje. At fagfolk tillader sig selv at synke så lavt, er et tegn på krise i den dybe stat.</p

De er villige til at gøre hvad som helst.

https://www.breitbart.com/politics/2024/09/23/over-700-deep-state-members-back-harris-including-some-who-signed-the-hunter-biden-laptop-letter/