Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Chokerende oplysninger om menneskehandel og børneprostitution, illegale flyvninger af migranter til Texas, stigningen i antallet af selvmord i grænsepatruljen, og Biden-administrationens »mørklægning« blev afsløret i en høring, der blev ledet af Republikanerne i udvalget for indenlandsk sikkerhed onsdag.

De kaldte høringen: »Et land uden grænser: Hvordan Biden-Harris’ politik for åbne grænser, har undermineret vores sikkerhed.«

Vi gengiver nogle af vidneudsagnene fra den tidligere chef for grænsepatruljen, Aaron Heitke, som gik på pension sidste år.

Vi blev beordret til at dække over katastrofen ved grænsen.

Aaron Heitke vidnede om, at de blev beordret af Biden-administrationen til at dække over katastrofen ved grænsen, såsom at skjule data om terrorister, der krydsede grænsen, flyvninger til 150.000 dollars for at sende illegale til Texas, og nul ressourcer til at spore fentanyl. Heitke vidnede også om, at alfonser udnyttede unge kvindelige migranter, efter at de var blevet sendt til asylcentre.

Oversættelse under videoen.

I San Diego har vi set en eksponentiel stigning i antallet af »udlændinge af væsentlig interesse« (SIA). Det vil sige udlændinge med betydelige forbindelser til terrorisme. Før denne regering havde San Diego-sektoren i gennemsnit 10 til 15 SIA-anholdelser om året.

Da rygtet spredte sig [om den nye regering], blev det meget lettere at krydse grænsen. San Diego nåede op på over 100 SIA’er i 2022, langt over det i 2023, og der blev registreret endnu flere i år.

Det er bare dem, vi fangede. På det tidspunkt fik jeg at vide, at jeg ikke måtte offentliggøre oplysninger om stigningen i antallet af SIA’er eller nævne nogen af anholdelserne. Regeringen forsøgte at overbevise offentligheden om, at der ikke var nogen trussel ved grænsen.

San Diego-området står for mellem 80 og 90 procent af de årlige beslaglæggelser af metamfetamin og fentanyl på landsplan. Med kun lidt håndhævelse ved grænsen kom disse stoffer igennem i massevis i løbet af mit sidste år i San Diego.

Prisen for en enkelt pille fentanyl gik f.eks. fra 10 dollars til 0,25 dollars. For at gøre ondt værre var jeg i 2022 og 2023 nødt til at lukke San Diegos grænsekontrol flere steder, som er afgørende for indsatsen mod narkotika, fordi ressourcerne blev omdirigeret til at behandle og frigive migranter. Det større antal havde også, og har fortsat, en negativ indvirkning på San Diego-samfundet.

Jeg var nødt til at løslade hundredvis af illegale udlændinge hver dag til samfund, der ikke kunne forsørge dem. For at afhjælpe problemet, blev der oprettet to flyvninger om ugen fra San Diego til Texas, som transporterede udlændinge, der skulle have været løsladt i San Diego, til Texas. Hver flyvning kostede omkring 150.000 dollars. »Det var administrationens måde at forsøge at afbøde krisen ved grænsen på.

Heitke siger, at under pres fra Biden-administrationen blev hans hovedkvarter mere interesseret i den fiktive fortælling, der blev skildret i medierne, og slet ikke optaget af virkeligheden.

Hver gang de bad om hjælp til at håndtere et nyt problem, blev de mødt med døve ører, og i mellemtiden bliver grænsevagterne konstant glemt og forsømt af medierne og denne administration. Heitke siger, at der har været en dramatisk stigning i antallet af selvmord blandt grænsevagter:

Grænsevagter har med død at gøre, kvinder og børn, der er blevet voldtaget, misbrugt, handlet, købt og solgt, familier, der har tilbragt måneder under forfærdelige forhold, sygdom og fortvivlelse.

Hvis man ser på den dramatiske stigning i antallet af selvmord i grænsepatruljen, som er direkte relateret til strømmen af migranter, er agenterne blevet presset til det yderste, og det har i høj grad påvirket deres fysiske og mentale helbred.

Heike siger, at alle procedurer til sikring af grænsen, som blev brugt, før den nuværende regering tiltrådte, enten er blevet stoppet eller stærkt begrænset. »Den eneste løsning er at vende tilbage til en politik, hvor man håndhæver loven og sender illegale udlændinge tilbage til deres hjemlande.

En lokal ABC News-station i San Diago rapporterer, at Heitke også vidnede om, at alfonser udnyttede unge kvindelige migranter, efter at de var blevet sendt til asylcentre. Det er ikke blevet rapporteret på ABC’s hovedstation, som er kendt for sin partiskhed. ABC i San Diego skriver:

De fik et telefonnummer, som de skulle ringe til, og så kom der ofte en hverver fra Oakland eller Los Angeles og hentede dem. Disse unge kvinder blev så taget med derhen og tvunget til prostitution,« siger den tidligere chef Aaron Heitke.

Heitke siger, at det var en af de mest chokerende ting, han så, da han arbejdede i San Diego-sektoren, før han gik på pension sidste år:

Vi begyndte at se [alfonser] i Mexico rejse rundt i Tijuana-området og rekruttere teenagepiger til at komme til USA, sagde han og tilføjede, at de mindreårige hævdede, at de var uledsagede, når de ankom til amerikansk jord.

Heitke fortalte lovgiverne, at han ikke havde de rette ressourcer til at følge op ofre for menneskehandel, fordi de blev oversvømmet af så mange mennesker, at de ikke kunne følge op på dem.

Kommissær Jim Desmond fra San Diego County vidnede ifølge ABC San Diego om, at mere end 155.000 migranter blev sluppet ud på gaden i amtet fra september 2023 til juni 2024, efter at have krydset grænsen ulovligt:

Dette er ikke en isoleret hændelse. Det er en daglig realitet i San Diego County.

Grænsepatruljen er blevet deres Uber-chauffør fra grænsen til San Diego, og San Diego County er blevet deres landsdækkende rejsebureau på skatteydernes regning.

For to år siden talte Aaron Heitke, Chief Patrol Agent i San Diego Border Patrol Sector, om farerne ved fentanyl. Ingen kan sige, at han ikke advarede dem.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.