Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Videomateriale, der cirkulerer på de sociale medier i Sverige, viser en indvandrerbande, der tvinger en svensk dreng til at lade som om, han er en hund. Den svenske dreng skal holde en pind i munden, mens en af indvandrerne stikker en pind op i drengens anus. Alt bliver filmet.

I de senere år er den voldelige kriminalitet i Sverige blevet mere og mere grotesk. Den har udviklet sig i en retning, der indebærer flere og flere ydmygelser, og især at den bliver filmet og distribueret i flere kanaler. Resultatet er, at voldsofrene aldrig slipper ud af situationen og oplever det samme igen og igen.

På telegramkanalen Gatugrabb bliver der hver weekend serveret nye videoer af det nye fænomen. Bander, der angriber en person. Fællesnævneren er en svensk dreng eller pige, der bliver angrebet af en indvandrerbande.

I en ny video, som den svenske avis Samnytt har offentliggjort, bliver en teenagedreng udsat for vold og ydmygelser af en indvandrerbande. Han tvinges ned på knæ og opfører sig derefter som en hund. Derefter stikker en af indvandrerdrengene en pind op i hans anus, mens han skal holde en pind i munden. Dette blev filmet af en indvandrerpige, som senere offentliggjorde videoen.

Ed. note: Dette er grotesk videomateriale. Men vi er enige med Samnytt i, at det ikke er noget, der bør skjules for offentligheden. Det er alvorlige ting, der udspiller sig, og det bliver mere og mere aktuelt i det norske samfund. Derfor mener vi, at det er helt på sin plads at offentliggøre en sådan video.

Før den grinende indvandrerdreng stikker pinden op i den svenske drengs anus, siger han følgende:

“Eyy, lakk öppna dina båda skinkor din hora”

Uncensurerede nyheder. Abonner på gratis og uafhængig Document.

Er du træt af, at medierne ikke fortæller dig alt? Støt det frie og uafhængige Document.