Gæsteskribent

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Ute Krüger er fra Tyskland, men har boet i Sverige i næsten 20 år, arbejdet i mange år som overlæge og taler meget godt svensk. Hun har specialiseret sig i patologi og er også kræftforsker.

Krüger har årtiers erfaring med at analysere, hvordan ændringer i celler og væv hos patienter kan knyttes til specifikke sygdomme. Hun har været med til at udgive en bog på tysk med dokumentation af patienter, som sandsynligvis er blevet dræbt af coronavaccinerne. I den forbindelse gav hun et længere videointerview på svensk.

Sammen med professor Walter Lang har Ute Krüger i Berlin udgivet fagbogen Geimpft – gestorben. Histopathologischer Atlas der Corona-Impfschäden. Gedenkschrift für Prof Arne Burkhardt. Dette kan oversættes til »Vaccineret – død. Histopatologisk atlas over coronavaccineskader. Mindeskrift for professor Arne Burkhardt«. Bogen er på 138 sider med 112 illustrationer og 57 casebeskrivelser. Der arbejdes på at oversætte den til engelsk.

De afdøde, der er beskrevet i bogen, kom fra forskellige aldersgrupper. Den yngste var en 16-årig. Personerne havde fået mellem en og fire doser coronavaccine, før de døde. De fik forskellige vacciner, bl.a. fra AstraZeneca og Moderna, men den mest udbredte var det mRNA-baserede produkt fra Pfizer-BioNTech.

Massevaccination mod coronavirus startede i 2021. Folk som Steve Kirsch har dokumenteret en indirekte, statistisk forbindelse mellem coronavacciner og overdødelighed siden 2021. Her taler vi dog om konkrete beviser baseret på vævsprøver fra patienter.

Allerede i 2021 advarede den afdøde tyske patolog Arne Burkhardt og hans kollega Walter Lang om, at obduktionerne af flere afdøde patienter viste, at de sandsynligvis var døde af skader forårsaget af COVID-19-vacciner. Denne konklusion blev afvist af myndighederne. Flere af patienterne blev obduceret, fordi de pårørende selv var usikre på, hvorfor personen var død.

De meget erfarne patologer Burkhardt og Lang, som arbejdede i Reutlingen i Tyskland, modtog vævsprøver fra patologi- og retsmedicinske institutter fra hele Europa. De prioriterede at analysere dødsfald, som kunne kædes sammen med vaccinationen. Vævsprøver fra levende patienter blev dog også sendt ind, hvis der var mistanke om, at vaccinationen kunne være årsag til vævsskaden.

Bogen, som Krüger er medforfatter til, er et pionerarbejde. De bruger specifikke vævsprøver fra patienter og knytter deres sygehistorie eller død direkte til de såkaldte coronavacciner.

Vaccinerne skader forskellige dele af kroppen på celleniveau og kan også forårsage blodpropper. Ute Krüger understreger, at vaccineskaderne ikke er specifikke for et enkelt organ. Der blev fundet forandringer og skader over hele kroppen på de afdøde i de tilfælde, hvor de kunne tjekke det. Analyser og mikroskoper afslørede også, at jo flere indsprøjtninger den afdøde havde fået, jo større var skaderne.

Den britiske patolog Claire Craig støtter konklusionen om, at indsprøjtningerne forårsager skader på celler og organer over hele kroppen. Mindre vaccinerede områder i Storbritannien og andre lande har haft mindre overdødelighed. Men skaden handler ikke kun om dødsfald, selv om der er et skræmmende antal af dem. Der er også flere mennesker, der er syge med forskellige symptomer. Igen kan vi se et lignende mønster i flere lande. Craig mener, at befolkningen blev fortalt løgne af deres egne myndigheder under nedlukningerne i 2020 og vaccinationskampagnen, der begyndte i 2021. Hun konkluderer, at de såkaldte vacciner førte til hjerteanfald og overdødelighed samt en høj grad af invaliditet og langvarig sygdom.

Der er konkrete beviser for, at mRNA-baserede indsprøjtninger kan forårsage skader overalt i kroppen, fra huden til hjernen, hjertet, øjnene, lungerne, nyrerne, musklerne, kønsorganerne, æggestokkene og testiklerne. Krüger antyder endda, at de vaccinerede kan få flere rynker.

Det har længe været kendt, at et betydeligt antal kvinder har oplevet forstyrrelser i deres menstruation efter coronavaccination. I deres bog giver Ute Krüger og Walter Lang et eksempel på en 19-årig pige, som havde spike-proteiner i æggestokkene, hvilket sandsynligvis fører til betændelse og potentiel skade. De har også inkluderet en 29-årig mand, som havde meget lav sædproduktion efter vaccination.

Der er potentielle tegn på, at coronavaccinerne kan reducere fertiliteten hos både kvinder og mænd. Om det er en kortvarig, langvarig eller permanent effekt af mRNA-sprøjterne, ved vi endnu ikke.

Det er værd at bemærke, at antallet af fødsler også er faldet i en række lande siden 2021. Mange lande kæmpede allerede med lave fødselstal i 2019, men de er faldet yderligere et par hak i de seneste år. Ute Krüger afviser ikke muligheden for, at indsprøjtningerne har bidraget til de faldende fødselstal siden 2021.

Fokus blandt vaccinekritikere som Peter A. McCullough har været på myokarditis, en form for betændelse i hjertemusklen. Der har været et usædvanligt højt antal tilfælde af dette efter coronavaccinationen. Der er stærk mistanke om, at dette har bidraget direkte til flere års international overdødelighed.

Et usædvanligt højt antal børn og unge uden kendt sygdom falder pludselig døde om af hjertesvigt. Det har stået på siden 2021 i mange lande, og det gør det stadig i skrivende stund.

Den yngste patient, som Ute Krüger fortæller om i videointerviewet, var en 16-årig pige. Først ville hendes mor ikke have, at hun tog vaccinerne, men hun var nødt til det, hvis hun ville med på en skoleudflugt. Hun blev meget syg kort tid efter. 22 dage efter at hun havde fået sin anden dosis coronavaccine, var hun død. Krüger viser ved hjælp af mikroskopbilleder, at enkelte celler i den afdøde 16-åriges hjerte simpelthen var gået i opløsning.

Professor Angus Dalgleish, en af de førende eksperter i kræft i Storbritannien, frygter, at de såkaldte coronavacciner også kan øge risikoen for forskellige former for kræft. Han har gentagne gange udtalt, at indsprøjtningerne er så farlige, at de skal stoppes med det samme.

Krüger har i mange år forsket i brystkræft ved Lunds Universitet. Efter massevaccinationen i 2021 opdagede hun, at flere af hendes patienter pludselig udviklede mere aggressiv, hurtigtvoksende kræft. Krüger har brugt udtrykket “turbokræft” til at beskrive dette fænomen siden slutningen af 2021. Patienterne blev også yngre. Flere specialister har observeret det samme.

I efteråret 2022 advarede Ute Krüger mod fremkomsten af en ny type hurtigtvoksende »turbotumorer«. Mange forskellige kræftformer har vist en markant stigning i de seneste år, både hos mænd og kvinder. Hun har slået alarm i det videnskabelige samfund, men har ikke fået den respons, hun havde håbet på. I Kalmar i Sverige, hvor Krüger var ansat som overlæge, var der ingen, der var interesseret i den undersøgelse, hun foreslog.

Læger fra flere lande rapporterer om usædvanligt aggressive kræftformer, ofte hos foruroligende unge mennesker. Den canadiske læge William Makis hævder, at de ser teenagepiger eller piger i 20’erne med fremskreden brystkræft. De har ingen familiehistorie med denne sygdom, men de er blevet vaccineret mod COVID-19, fordi de var nødt til det for at kunne fortsætte med at studere på universitetet eller arbejde som lærer eller sygeplejerske. De har heller aldrig set så mange tilfælde af tyktarmskræft hos unge mennesker. Makis siger: »Vi har et helt andet mønster af kræfttilfælde. De vokser ekstremt hurtigt, de metastaserer meget hurtigt, og de er resistente, i mange tilfælde helt resistente over for konventionel kemoterapi eller strålebehandling. Det er også noget, vi ikke har set før.«

Igen er det vigtigt at understrege, at mRNA-baserede indsprøjtninger ikke er traditionel vaccineteknologi. Det er eksperimentel genterapi, som før 2020-2021 aldrig var blevet testet på mennesker i stor skala.

Pfizer, BioNTech og Moderna bør tvinges til at offentliggøre alt, hvad de ved eller har mistanke om, om virkningerne af disse produkter. På den anden side er det tænkeligt, at ikke engang producenterne ved alt om mulige langtidsbivirkninger.

Selv om de måske ikke kan lide at høre det, er de hundredvis af millioner mennesker, der har taget en eller flere mRNA-indsprøjtninger, nu deltagere i det største medicinske eksperiment i menneskets historie. Vi ved ikke med sikkerhed, hvilke virkninger disse indsprøjtninger vil have efter fem, ti eller tyve år.

Ute Krüger har nu sagt sin stilling op som patolog i det svenske sundhedsvæsen. Hendes oplevelser efter coronavaccinationen har gjort hende desillusioneret over hele systemet. Hvad er der sket med princippet om at tage sig af patienterne og ikke gøre skade?

Krüger siger, at det ikke føles meningsfuldt at skulle diagnosticere kræftsvulster, som en anden kollega kan have forårsaget med coronavacciner. Hun har nu en privat klinik, hvor hun fokuserer på at forebygge sygdomme, før de opstår, og ikke bare behandle dem bagefter.