Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Den islamistiske terrororganisation er blevet ydmyget til ukendelighed, efter at alle personsøgere pludselig blev målrettede bomber.

»Hvilken utrolig ydmygelse for Hizbollah«, skrev en række brugere på X (tidligere Twitter) efter, hvad der ser ud til at være et angreb i Libanon.

Ifølge Libanons sundhedsminister er otte blevet dræbt, 200 terrorister er blevet alvorligt såret, og næsten 3.000 er blevet såret, efter at deres personsøgere blev sprængt i luften.

Det er ikke længere almindelig teknologi at bruge, men ledelsen har opfordret til at bruge enklere teknologi for at være mindre sårbar over for cyberangreb.

Irans ambassadør i Libanon, Mojtaba Amani, blev såret i Beirut, rapporterer Jerusalem Post. Hvorfor den iranske ambassadør var i nærheden af en personsøger fra Hizbollah, forbliver dog ubesvaret.

PERSONLIG SØGNING: Det er længe siden, dette var almindelig teknologi i Norge, men nogle mennesker husker stadig at bruge en personsøger.

Telegramgrupper har været meget aktive på det seneste. Det vrimler med videoer og billeder af, hvad der er sket i Libanon – en af de få sociale medieplatforme, der stort set er fri for censur. I en af de grupper, som menes at blive brugt til at organisere Hizbollah-relaterede aktiviteter, er der en advarsel om ikke at filme krigere, som er blevet såret eller dræbt. Vis kun børn, der er blevet såret.

Norsk chefsergent peger på to muligheder

Kommandosergent Reinhardt Gudbrand Skøien siger til NRK, at der er to muligheder for, at personsøgerne kan være eksploderet.

“Den mest realistiske mulighed er, at nogen har formået at hacke sig ind i personsøgerne og på en eller anden måde formået at kortslutte batterierne,” siger Skøien til NRK.

“Hvis al den energi frigives på én gang, dvs. ved en kortslutning, får de noget, der ligner en eksplosion,” forklarer han.

Sagen er ved at blive opdateret.

Ytringsfriheden er under angreb. Abonner på det frie og uafhængige Document.

Træt af, at medierne ikke fortæller dig alt? Støt det frie og uafhængige Document.

 

Købe hos Tales:: Vidne til vanvidd               Købe hos Saxo:: Vidne til vanvidd