Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Unge danske patrioter fra Generation Identitær, forklædt som socialdemokrater, delte løbesedler ud på Socialdemokratiets kongres i Aalborg for at sætte fokus på partiets udlændingepolitik og valgsvindel.

To gange i træk har Socialdemokratiet ført valgkamp på en såkaldt stram udlændingepolitik med mange løfter, men de er ikke blevet indfriet. De seneste års løfter om at lukke muslimske friskoler, oprette asylcentre i Afrika, bryde med skadelige konventioner og meget mere er alle løfter til vælgerne, som ikke er blevet fulgt op, skriver GI på sin hjemmeside.

Den socialdemokratiske regering har ikke opfyldt sine løfter. GI beskriver det som et vælgerbedrag.

Socialdemokraterne er nødt til at holde fast i deres egne løfter og gennemføre de lovede indvandringsbegrænsninger, som de gik til valg på.

Løftet om, at det skulle være umuligt for en kriminel indvandrer at blive dansk statsborger, er heller ikke blevet indfriet.

For et par måneder siden stemte Socialdemokratiet for at give statsborgerskab til tusindvis af mennesker, primært fra Mellemøsten og Afrika. Dette på trods af, at flere af dem var blevet dømt for lovovertrædelser som vold og bedrageri. Men det var socialdemokraterne ligeglade med. De stemte for at give dem statsborgerskab alligevel.

En smilende statsminister tog varmt imod GI, da de kom for at fortælle om partiets mange løftebrud Foto: GI Danmark

.

Partiet har med andre ord givet kriminelle migranter fra Afrika og Mellemøsten arveret over Danmark. Som Erna Solberg og vores egen konge har vist os, bliver vores borgerrettigheder delt ud som slik.

Det er et forræderi mod de kommende generationer, der skal leve side om side med morgendagens kriminelle migranter – nu udstyret med dansk statsborgerskab og stemmeret.

Socialdemokraterne må sætte handling bag ordene, hvis deres udlændingepolitik skal tages alvorligt, og danskernes tryghed og eksistens skal bevares.

Justitsminister Peter Hummelgaard tog også godt imod løbesedlen om den socialdemokratiske vælgerfusk. Foto: GI

Man kan sige, at GI er ekstremister. Men der er ingen tvivl om, at ungdomsbevægelsen har en vis form for humor.