Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

En Hamas-terrorist, som blev fanget på video den 7. oktober, hvor han drak en flaske sodavand foran to små drenge efter at have myrdet deres far, blev dræbt i et israelsk angreb i Gaza i weekenden.

Djævelen, Ahmed Fozi Wadia, var en af de Hamas-terrorister, som krydsede den israelske grænse fra luften med paraglidere den dag, skriver Caitlin Doornbos i New York Post.

Wadia var en Hamas-bataljonschef, som angreb og beordrede nedslagtningen af den israelske bosættelse Netiv HaAsara for 11 måneder siden.
Wadias grusomme angreb på sin familie i bosættelsen den 7. oktober var blandt dagens mest kvalmende og mindeværdige øjeblikke, som den israelske ambassade optog og viste privat til journalister i de første måneder af krigen. Brutaliteten blev fanget i en video på familiens overvågningssystem.

Gil Taasa (46) havde været hjemme med sine to yngste sønner, Koren (12) og Shay (8), da Hamas angreb.
Luftangrebet kom to dage efter, at israelske styrker havde fundet seks gidsler, heriblandt en israelsk-amerikaner, skudt i Hamas’ underjordiske tunneler i Gaza.
– »Det er en historie, som gør dybt ondt i hver eneste del af min krop,« skriver Noa Magid. Det er også en historie, der er for grusom til at læse.