Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

I Donald Trumps nye bog »Save America«, som kommer i handlen den 3. september, beskyldes Facebook og Mark Zuckerberg for at påvirke valget i 2020. 

Ved hvem valgsvindlerne er

Politico har fået lov til at smugkigge på bogen, inden den udkommer om to dage. I en billedtekst har de fundet en »trussel« mod Mark Zuckerberg: 

– Vi holder nøje øje med ham, og hvis han gør noget ulovligt denne gang, vil han tilbringe resten af sit liv i fængsel – ligesom andre, der deltager i valgsvindel. 

I sidste måned advarede Trump Zuckerberg på Truth Social: 

– Vi ved, hvem valgsvindlerne er. Vær forsigtig, Zuckerbucks.

»Zuckerbucks« er en henvisning til de millioner af dollars, som Zuckerberg og hans kone Priscilla Chan har doneret til Demokraterne. 

Kappen vender sig med vinden

Mark Zuckerberg, som har data nok til at analysere, hvilken vej vinden blæser, har i et brev til republikaneren Jim Jordan sagt, at han fortryder, at han bøjede sig for presset fra Biden-administrationen i 2021 for at censurere COVID-19-indhold. 

Han indrømmer, at Facebook skjulte historier om Hunter Bidens bærbare computer – og nu har han ingen planer om at støtte demokraterne ved præsidentvalget den 5. november.

Facebook forud for USA-valg: Beklager covid-censur og nul flere penge til Demokraterne

Smiger

Tidligere i år gik Trump imod sit eget parti, da han advarede mod at forbyde TikTok: 

– Hvis vi fjerner TikTok, er det kun Facebook og ‘Zuckerschmuck’, der vil fordoble deres trafik.

Efter det mislykkede attentat i juli forsøgte Zuckerberg at vinde Trumps gunst:

– At se Donald Trump rejse sig efter at være blevet skudt i ansigtet og derefter køre en knyttet næve gennem luften med det amerikanske flag i baggrunden er en af de mest fantastiske ting, jeg nogensinde har set i mit liv.  

Har travlt med at neutralisere sig selv

I et interview med Fox Business sagde Trump, at Zuckerberg ringede til ham flere gange efter mordet, bl.a. for at sige, at han ikke ville støtte nogen demokrater. 

Meta har bekræftet, at han i modsætning til tidligere valg har undladt at støtte nogen af kandidaterne.

 

Købe hos Tales:: Vidne til vanvidd
Købe hos Saxo:: Vidne til vanvidd