Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Vicepræsidentkandidat Tim Walz har et tæt forhold til en imam, Asad Zaman, som lovpriser Hamas og Adolf Hitler. Som guvernør har han endda doneret 100.000 dollars til hans moské.

Walz forsøger selvfølgelig at berolige og distancere sig, men optagelser viser, at Walz roser Zaman som en mesterlærer, som han har lært meget af. Kamalas kampagne benægtede, at der var et tæt forhold, men kendsgerningerne taler for sig selv.

Som Breitbart News noterede i sidste uge med henvisning til en rapport af Gabe Kaminsky i Washington Examiner, har Walz “gentagne gange optrådt sammen med en lokal muslimsk leder, som har retfærdiggjort Hamas’ terrorhandlinger mod Israel og engang delt en pro-Hitler-film på de sociale medier”. Walz’ Muslim American Society of Minnesota har også modtaget tilskud fra staten.

Kamala og Walz er den mest radikale duo, der nogensinde har stillet op til valg i USA. Det gælder især deres forhold til Israel, Palæstina og antisemitisme.

Det handler om stemmer, både i Minnesota og Michigan. Walz bejler til muslimske vælgere og kæmper for de emner, de går op i.

Muslimerne i Dearborn ville boykotte Biden, men de ved, at de har langt mere sympati for Kamala.

Hun undlod at vælge Pennsylvanias guvernør Josh Shapiro, fordi han er jøde.

Walz har støttet Ilhan Omar, som har vist sig at være antisemit i Kongressen. Hun vandt sit primærvalg i denne uge.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/08/13/report-tim-walz-praised-hitler-supporting-imam-as-master-teacher-contradicting-campaign/