Kommentar

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...
100-tusinder af etniske danskere går ind for æresdræb, hængning af homoseksuelle, stening af utro kvinder, kønsopdelte forsamlinger, religiøst påklædning af piger og kvinder samt det faktum, at manden naturligvis skal bestemme over kvinden.
Tror du mig ikke? Jamen, så kig på Venstrefløjens partier. De har de seneste fem årtier formået at få andre hundredetusinder mennesker her til landet, der qua deres såkaldte profet også hader civilisationen. Altså den verden, som vi andre definerer som den menneskelige, den humane og den tilgivende.
Den betegnelse anerkender Venstrefløjen ikke. For de elsker den fremmede, barbariske kultur, især dens eksotiske mænd, som jo er noget nyt og spændende i det ellers golde, kolde og regnfulde Danmark. Ikke mindst Venstrefløjens feminister, der ellers ikke er blege for at gå på barrikaderne for at opnå mere lighed mellem danske mænd og dem.
Men når talen kommer på de mørke mænd forstummes feministernes aggression. For mørke mænd må i deres optik gerne mishandle og nedgøre kvinder. Derfor ser vi fx ikke kvinder fra Dansk Kvindesamfund demonstrere foran landets 81 krisecentre, hvor hele 41 % af værelserne er optaget af muslimske kvinder, der er blevet tæsket eller totaldomineret af deres muslimske mænd.
En tidligere formand, undskyld, forkvinde for Dansk Kvindesamfund, udtalte for år tilbage: – Det er helt ok, at en muslimsk censor undlader at give hånd til en ung, dansk skolepige. Det er jo hans KULTUR.
Sagt med andre ord: Fremmede mænd må i følge danske skatteyderbetalte, feministiske organisationer gerne ydmyge danske piger og kvinder.
En kvindelig rektor for Ishøj Gymnasium udtalte i øvrigt i 2021, at muslimske elever bliver en gevinst. Vi har brug for et “brunt” gymnasium. Vores muslimske elever er præget af deres muslimske baggrund, hvor det at give til andre og hjælpe de svage i samfundet er en del af opdragelsen.
Endnu en feministisk, dansk og veluddannet, naiv kvinde, der fejt undlader at nævne, at det med at give til andre og hjælpe de svage ikke nødvendigvis betyder, at muslimernes egne kvinder undgår landets krisecentre.
For ikke at tale om de danske svømmehaller, der bukkende har underkastet sig islam. Altså hvor piger og drenge ikke længere må svømme sammen. Et tiltag, der primært skyldes feminister, der syntes, at det er synd for muslimske piger at svømme sammen med danske drenge, der jo er urene for dem.
Selvsamme feminister synes omvendt ikke, at det er synd for de danske piger, der – ifølge kriminalstatistikkerne – er blevet voldtaget af muslimske drenge og mænd. For arabisk kultur vægter højere hos feministerne end grædende, danske piger.
Har jeg uret, så vis mig bare én feminist eller bare én kvindeorganisation, der offentligt har udtalt kritik mod disse overgreb. Et retorisk spørgsmål. For 99 procent af danske feminister hylder af uransaglige årsager islam, der betragter kvinder som undermennesker. Derfor vil feministerne ikke kritisere muslimske overgreb på danske piger.
Måske fordi feministerne ikke betragter sig selv som rigtige kvinder? Vi ved det ikke. Men det, vi ved, er, at feministerne skider på lighed mellem kønnene, og accepterer vold og overgreb, når de møder den muslimske kultur.
Peter Qvistgaard – journalist