Nyt

Den 13. juni lukkede de italienske carabinieri munden på Radio Genoa. De kom på uventet hjemmebesøg, beslaglagde alt computerudstyr og ændrede adgangskoderne til de sociale medier, så Antonio Mastantuono, ejeren af kontiene, ikke længere kunne bruge dem.
Migranter kommer og går
RadioGenoa er en Twitter-konto, hvor der hver dag indtil den 12. juni blev lagt videoindhold op, primært om illegale migranters gøren og laden i vestlige lande – en type nyhedsrapportering, som ofte undertrykkes af dem, der ønsker at kontrollere, hvad folk får at vide.
Antonio Mastantuono har oprettet en Gofundme-konto, hvor han beder om støtte til at dække udgifter i forbindelse med sagen. Her forklarer han, hvad der skete:

– “Den 13. juni kl. 7.00 om morgenen ankom Carabinieri fra anti-kriminalitetsenheden i Rom med en ransagningskendelse fra anklagemyndigheden. De ransagede mit hjem og beslaglagde min pc og iPad. Desuden beslaglagde de mit telefonkort, min Radio Genoa-konto på X og min Google-konto. Carabinieri ændrede mine adgangskoder og fratog mig adgangen til kontiene.
Derfor har jeg været tavs på X i to uger. I øjeblikket kan jeg ikke sige mere, fordi efterforskningen stadig er i gang. Deres mål er censur og begrænsning af ytringsfriheden.

Antonio Mastantuono og Radio Genoa har hurtigt indsamlet 17.700 euro fra 553 donorer. Målet er 25.000. Ethvert overskud vil gå til velgørenhed.

Politisk ubehageligt
Et eksempel på Radio Genoas politisk ubehagelige nyhedsdækning:

 

Wall Street Silver
En anden fremtrædende twitterstemme, Wall Street Silver, skriver om Radio Genoa:

– Antonio Mastantuono blev doxxet i maj af venstreorienterede på hollandsk tv. Siden da har en række venstreorienterede aktivister foretaget falske politianmeldelser i et forsøg på at lukke ned for hans rapporter om illegale migranter i Europa. Efterforskningen er knyttet til en Telegram-kanal, der er oprettet for at sværte Antonio til, uden at han har den mindste forbindelse til kanalen. Han bliver beskyldt for racisme og nazisme, hvilket ligger ham meget fjernt.
Antonios advokater har gennemgået sagen og konkluderer, at det er et forsøg på at skræmme Radio Genoa til tavshed om konsekvenserne af den illegale invasion af migranter i Europa.

 

 

 

Mest læst

Retsstatens sidste udkald

Lars Løkkes sorte dag

Tommy på vej i fængsel