Nyt

Det er svært at forstå, hvor Det Hvide Hus er henne mentalt. De har endnu en gang ansat et misfoster i en ophøjet stilling som vicetalsmand. Normale mennesker anerkender, at Taylor Cherry er speciel og ikke har noget at gøre på et podium, hvor han repræsenterer USA’s præsident.

Men Det Hvide Hus ser ikke ud til at have forstået budskabet. Karine Jean Pierre er allerede blevet en joke som talskvinde. Hun er den dårligste i historien, for en præsident der er den dårligste i historien.

Men nu er det valgkamp. Man prøver ikke at skabe bølger. Det Hvide Hus ansætter alligevel en freak. Er det, fordi de tror, at der er meget at vinde ved at gøre kur til LGBTQ-segmentet? Er de ikke klar over, at de mister mange flere stemmer?

Oven i det hele er Cherry anti-israelsk og har efterladt en strøm af beskeder på de sociale medier. Dem slettede han i løbet af weekenden. 2.500 beskeder forsvandt, men der er selvfølgelig kopier.

Det siger meget om Biden-regimet, at den mand, som kritiserede Samantha Power i 2014, nu er blevet udnævnt til talsmand.

I august 2014, da en ny krig mellem Israel og Hamas rasede i Gaza, reagerede Cherry på et indlæg fra den daværende amerikanske FN-ambassadør Samantha Power, hvor hun udtrykte sympati for de nødhjælpsarbejdere, der var blevet dræbt i et israelsk luftangreb: “Alligevel fortsætter USA med at tillade israelske styrker at genopbygge deres arsenaler med amerikansk ammunition og våben …”

Et par dage tidligere understregede Cherry sin støtte til den palæstinensiske sag. “Jubler i barerne for at afslutte besættelsen af Palæstina – ingen skam og f*** dine øjne #ISupportGaza #FreePalestine.”

Grupper, der bekæmper antisemitisme, er gået ud og har kritiseret Biden. De undrer sig over, hvad der foregår.

StopAntisemitism sagde, at Tyler Cherry, som tidligere på måneden blev forfremmet til vicedirektør for kommunikationsafdeling i Det Hvide Hus, i årevis har opfordret til at eliminere Israel og promoveret anti-israelske synspunkter på de sociale medier, foruden anti-politiske kommentarer.

“Vi håber, at dette er den hurtigste ansættelse og fyring i præsident Bidens administration til dato,” siger Liora Rez, grundlægger af Stop Antisemitism, til Fox News Digital. “Det faktum, at Biden-administrationen enten A, ikke har undersøgt sagen ordentligt, eller B, har undersøgt og derefter godkendt en ansat i inderkredsen på denne måde … er bare rystende.”
Cherry er ikke ny i Biden-administrationen. Han arbejdede i tre år for Deb Haaland i indenrigsministeriet.

Han har ikke kun været imod Israel, men også imod politiet og politiet for indvandring, ICE, som han ønskede at opløse. Det var det, Demokraterne gik ind for i 2020 – at nedlægge politiet – og de ansætter en person med de samme synspunkter i 2024.

“Jeg beder for #Baltimore, men beder endnu mere for en afslutning på en kapitalistisk politistat, der er motiveret af eksplicitte og implicitte racefordomme”, skrev Cherry i 2015 midt under de optøjer, der brød ud, efter at den sorte mand Freddie Gray døde i politiets varetægt i Baltimore.

I 2018 opfordrede Cherry til at afskaffe Immigration and Customs Enforcement (ICE).
Men Tylor Cherry er ikke den første freak i administrationen. Sam Brinton arbejdede i energiministeriet. Han var åbenlyst kønsflygtig, men også afhængig af tyveri. Han stjal bagage fra transportbåndene i lufthavne og poserede med tyvekoster i offentligheden. En afrikansk designer genkendte hans tøj og lagde sag an.

Sam Brinton blev til sidst fyret.

 

Nu har Det Hvide Hus gjort det igen, og det får vælgerne til at spekulere på, om landets førende institution er blevet forvandlet til et freakshow.

https://www.foxnews.com/politics/antisemitism-group-calls-biden-fire-official-who-posted-deleted-anti-israel-tweets-just-horrifying

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/06/24/controversial-white-house-official-tyler-cherry-hates-israel-old-tweets/

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/04/14/openly-genderfluid-ex-biden-official-sam-brinton-spared-jail-time-in-las-vegas-luggage-theft/

 

Mest læst

Retsstatens sidste udkald

Lars Løkkes sorte dag

Tommy på vej i fængsel