Tavle

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Vi skal være parate til at forlade World Health Organization (WHO) på grund af dens planlagte pandemi-traktat, siger den britiske politiker Nigel Farage. Det skriver GB News.

World Health Organization har overskredet sine beføjelser, hvis den tvinger nationer til at lukke sig inde, siger Farage.

“WHO foreslår en pandemi-traktat, som vil være juridisk bindende for alle 194 medlemslande, og som kræver obligatoriske nedlukninger og vaccinationer. Jeg har slået mig sammen med “Action on World Health” for at bekæmpe det.”

Farage skriver dette på Twitter/X.

Farage lover at tage kampen op mod World Health Organization og dens “globale sundheds imperium” ved at slå sig sammen med en ny kampagne gruppe, der arbejder for at reformere organisationen.

Selv om Nigel Farage siger, at WHO blev “grundlagt på ædle principper”, vil han støtte Action on World Health (AWH) for at “tage kontrollen tilbage” og presse organisationen til at “holde op med at blande sig i folks liv”.

Den foreslåede pandemi-traktat kan give WHO omfattende internationale beføjelser til at gribe ind i påståede sundheds kriser.

Der er voksende modstand mod den foreslåede pandemi-traktat i flere lande.

Avisen The Daily Telegraph rapporterer, at de britiske myndigheder nu heller ikke ser ud til at ville underskrive aftalen.

Advarer mot å gi WHO tilnærmet ubegrenset makt ved helsekriser

Læs også

Læs også