Kopierede/fra hoften

Skandinaviske medier spiller på Kamalas udtalelse om, at Trump er fascist, som om det er en afsløring af en hemmelighed. De citerer John Kelly og Mark Milley uden at spørge, hvad der kunne få dem til at udbryde to uger før valget om noget, de angiveligt har vidst i årevis.

Senator Marco Rubio kommer med nogle meget passende kommentarer til Fox News, som sætter rapporterne i perspektiv:

De liberale medier har kaldt republikanere for fascister siden Reagans dage. Det er der ikke noget nyt i. Det nye er, at Trumps medarbejdere går ud og stempler ham lige før et valg.

Men forræderiet mod Trump er en gammel nyhed. Folk som den tidligere forsvarsminister Mattis og især hans efterfølger Mark Esper tog afstand fra Trump efter hans tur til Lafayette Park, hvor Antifa næsten havde brændt en kirke ned. Dette var på højden af BLM-optøjerne i sommeren 2020.

Det var en sommer, hvor medierne gik amok. NGO’er som Lincoln Project lavede lister over Trumps medarbejdere. De skulle udelukkes fra arbejdsmarkedet, herunder den private sektor. Prisen for at arbejde for Trump ville være høj.

Derfor hoppede nogle af. De blev tilbudt at komme med alternative versioner af historien, som ville være profitable for dem: Hvis de sagde ufordelagtige ting om deres chef, ville det give både penge og nye job.

Det er derfor, folk som John Kelly kravlede til korset og stillede sig til rådighed for Demokraterne to uger før valget. Det gør ham selvfølgelig foragtet og æreløs, men hvis man tror, at Kamala vinder, hvorfor så ikke?

.

Udtalelsen sætter også spørgsmålstegn ved Kellys karakter. Som Rubio siger: “Hvis jeg var i nærheden af en person, der kom med den slags udtalelser, ville jeg marchere ud med det samme. Så det faktum, at Kelly venter flere år, er utroligt.

De, der af frygt ikke siger fra over for mediernes magtmisbrug, baner vejen for den samme forfølgelse af politiske modstandere her som i USA. Sådan har situationen været i lang tid. Begrebet fascisme har altid siddet løst på venstrefløjen. Det nye er, at såkaldt højreorienterede mennesker og medier er med på vognen.

Milley

Mark Milley er værre. Han blev en del af Nancy Pelosis og CIA/FBI’s plan om at kompromittere både Trump og hans vælgere for altid efter den 6. januar. De aktiverede love fra tiden efter borgerkrigen, som skulle forhindre sydstatssoldater i at få embeder.

Milleys opførsel burde have været prøvet ved en domstol. I stedet får disse mennesker job som tv-kommentatorer og forelæsninger på prestigefyldte universiteter. Kredse, hvor der er ros og status for at svine Trump til.

Brugen af ordet fascist går tilbage til 1960’erne. Det ville være mærkeligt, hvis det ikke blev brugt mod en præsident, som truer den liberale elites magt. Men de metoder, som Demokraterne og medierne bruger, har ikke meget med demokrati at gøre. De hører hjemme i de stater, der har forsøgt sig med fascisme.

Demokraterne og medierne har taget nogle skridt, som bliver svære at trække tilbage. At bruge ordet fascisme på den måde, som Kelly, Milley og Kamala gør, forurener debatten.

Milley blev selv kaldt fascist ved en lejlighed. Nu har han fornøjelsen af at stemple andre.

Er det her demokrati? Er det patriotisme?

Hvad med de norske medier?

Hvad med de norske medier, som svælger i Trump-had? Hvorfor er der ingen, der tager kampen op? I stedet er venstrefløjens værste metoder blevet adopteret af etablissementet.

Det er et skridt på vejen mod ægte fascisme.

På toppen af det hele: Kamala har lovet at afvikle forfatningen, hvis hun bliver valgt: Filibustere senatet og udvide antallet af pladser i højesteret. Valgmandskollegiet står også i vejen for at gøre USA til en etpartistat.

Dette er blevet fuldstændig undertrykt i medierne. Derfor klinger beskyldningerne om fascisme mod Trump så hult.