Kommentar

www.aamund.dk

 

Vores kække politikere på Christiansborg er ligesom medierne udstyret med tunnelsyn, der anser islam som en tro på linje med kristendommen. Denne vrangforestilling har nu fået magthaverne til at stemple Imam Ali Moskeen i København som en propagandacentral, fordi moskeen mistænkes for at være Irans ideologiske arm i Danmark. Som bekendt får man ikke den rigtige løsning, når man bliver ved med at gøre det forkerte. Islam er ikke kun en tro, men en ideologi, der omfatter et levnedsdiktat for muslimer, en forfatning, en straffelov og et samfundssystem, som i sin ukrænkelige helhed er udtryk for Allahs hellige vilje og påbud, der ikke kan drages i tvivl.

En moské er derfor ikke kun et bedehus, men i lige så høj grad et rådhus, en domstol, et familieretshus og en et forsamlingshus. I islam er det religiøse og verdslige liv smeltet sammen til en uadskillelig enhed, som foreskrevet i Islams tre hellige ’testamenter’, koranen, hadith og sira. I islam er politik og tro således samme sag, og det er ikke propaganda, men almindelig islamisk praksis, at Imam Ali Moskeen tager sine ordrer fra mullaherne i Teheran og missionerer i Danmark for den shia-muslimske ideologi.

Socialdemokratiets Frederik Vad er oprørt og forarget. ” Iran bruger moskeen til at fremme deres ideologi i Danmark, og det mener jeg er fuldstændig uacceptabelt og strider mod alt, hvad der er dansk.”, udtaler han.  Det er nazismen og kommunismen også, men begge fascistiske ideologier er tilladt i vores samfund, og det er islam også, som ligeledes er en grusom totalitær ideologi, så det kommer Frederik Vad til at leve med. De konservatives Mona Juul er med på, at der er religionsfrihed i Danmark, ” men vi har ikke brug for, at Iran, der går imod alt, hvad vi står for, fylder og påvirker i Danmark.”  Det skulle de konservative have tænkt på da I lod toget med Udlændingeloven rulle ud af Folketinget i 1983, hvor I stod på perronen og holdt jer for øjne og ører for ikke at være vidne til de ulykker, der herefter regnede ned over det danske samfund. Tilmed har Folketinget med koranloven givet den islamiske ideologi politisk særbeskyttelse. Politikerne har kun sig selv at takke for, at vi nu alle sammen står med fletningerne i postkassen.

Danske medier er i disse dage fyldt med spekulationer, om Hamas-lederen Yahya Sinwars likvidering kan være indledningen til fredsforhandlinger mellem Hamas og Israel, da pressen tilsyneladende anser Sinwar for at være den afgørende forhindring for en våbenhvile og udlevering af de israelske gidsler. Det skal man dog ikke regne med. Drabet på Hizbollah-chefen, Hassan Nasrallah var et stort og smerteligt tab for Ayatollah Khameini. Yahya Sinwar var derimod i et iransk perspektiv en ligegyldig bonde på islams skakbræt, en nyttig idiot, som kunne ofres uden konsekvenser for den større sag, som er Israels udslettelse. Det shia-muslimske Hizbollah står som de sande brødre hjerterne nær i Teheran. Det sunni-muslimske Hamas gør Irans beskidte arbejde i dag, men de er kættere og står for tur til udslettelse, når først Israel er fjernet fra landkortet. Et ’Judenfrei’ Palæstina skal efter visionerne i Teheran føje sig ind som endnu et shia-kontrolleret stat i det iranske imperium i lighed med Syrien, Irak, Libanon og Yemen. Hvis Hamas således tror, at deres ørkenvandring slutter med Israels udslettelse, tager de grumme fejl. Det er her, den begynder.