Nyt

Donald Trump indtog scenen med selvsikker humor ved Al Smith Dinner

Som sædvanlig leverede Donald Trump skarpe replikker og en god portion humor ved den traditionsrige Al Smith Dinner. Arrangementet, som har været en fast del af den amerikanske valgkamp i over 40 år, var denne gang uden Kamala Harris til stede, hvilket skuffede biskop Timothy Dolan meget.

Trump benyttede lejligheden til at harcelere over flere politiske rivaler, og Kamala Harris og Minnesotas guvernør Tim Walz var i skudlinjen. Harris’ mand var også genstand for Trumps humoristiske angreb, hvilket skabte megen latter og engagement på de sociale medier.

Al Smith Dinner har i mange år været en arena for både selvironi og politisk satire, især lige før præsidentvalget. Minderne om Trumps legendariske ordveksling med Hillary Clinton ved samme begivenhed i 2016, dukker stadig op med jævne mellemrum på de sociale medier.

Nu har Trumps seneste humoristiske angreb på ledere af Demokraterne taget internettet med storm. Videoen med de fem bedste vittigheder er gået viralt, og tilhængere jubler over den tidligere præsidents komiske hits.

 

Ytringsfriheten er under angrep. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!