Nyt

Et samfund i Indiana beder om hjælp fra den føderale regering, efter at op mod 2.000 migranter fra mindst 28 lande er strømmet ind i byen med 18.000 indbyggere – og har overvældet beboernes skoler og sundhedspleje og gjort vejene farlige.

Mange af migranterne er ankommet til Logansport som uledsagede mindreårige – hvilket lægger pres på skolerne og næsten 15 gange antallet af haitianske studerende på bare tre år.

Lokalbefolkningen spørger, hvordan migranterne kommer til deres lille by, og hvorfor de valgte en relativt afsidesliggende by 90 minutter nord for Indianapolis, skriver New York Post.

Dave Price, som bor i Logansport, fortalte onsdag til Fox News, at byen er vant til, at immigranter er kommet til deres by i årenes løb og har slået sig ned der, mange fra Mexico. Men det, de ser nu, er lidt anderledes:</p

“De kommer fra tredjeverdenslande til Logansport. Og disse personer kender ikke nødvendigvis de lokale love eller regler og ved ikke, hvordan de skal opføre sig her. Og vi beder bare om, at vores lokale ledere, statslige og føderale, tager et kig på Logansport, Indiana.”

Logansport er nu en del af en voksende liste af små byer, hvor lokalbefolkningen kæmper for at håndtere en enorm tilstrømning af migranter som følge af Biden-Harris-administrationens politik, skriver The Post.

De sender migranter til rustbæltet i Pennsylvania

Springfield, Ohio, og Charleroi, Pennsylvania, har tidligere trukket overskrifter på grund af samme problem.

New York Post skrev om Charleroi for en uge siden, og hvordan 2.000 haitianske migranter forvandlede en by i rustbæltet i Pennsylvania.

New York Post skrev om Charleroi for en uge siden.

Den tidligere stålby, der ligger langs Monongahela-floden syd for Pittsburgh, har oplevet den opgang og nedgang, der er typisk for mange steder i rustbæltet.

Byens befolkningstal havde været støt faldende siden midten af det 20. århundrede, og den sidste folketælling viste, at der boede lidt over 4.000 indbyggere i byen.

Men så ændrede tingene sig pludselig, skriver The Post. De lokale myndigheder anslår, at omkring 2.000 hovedsageligt haitianske migranter er flyttet ind.

De kommunale myndigheder har mærket presset. Byen, som i forvejen kæmper med høj fattigdom og arbejdsløshed, er blevet tvunget til at assimilere tusindvis af nyankomne. Skolerne er nu overfyldte med elever fra Haiti, og de har været nødt til at ansætte tolke og engelsklærere.

Og ifølge et byrådsmedlem er der voksende bekymring over det alarmerende antal bilulykker, hvor nogle biler angiveligt kører ind i bygninger.

Det er de samme historier, vi hører om Springfield, Ohio.

Logansport forventer et rekordstort antal fødsler

Borgmesteren i byen, Chris Martin, fortalte for nylig FOX 59 Indianapolis, at den føderale regering er nødt til at træde til og hjælpe samfund som Logansport.

Martin siger til The Post, at tilstrømningen har ført til en stigning på 30 procent i efterspørgslen efter hospitalstjenester. Der har også været en stigning i trafikulykker og lovovertrædelser på grund af nyankomne migranter, der ikke følger den amerikanske færdselslov.

Ifølge FOX59 er Tyson, en kødproduktionsfacilitet, et af de største trækplastre for de nyankomne migranter.

Logansport Memorial Hospital forventer et rekordstort antal fødsler og har haft mere end 20.000 besøg på skadestuen, mens 27 procent af de patienter, det modtager, er på Medicaid, ifølge Fox 59.

Migrantbørn, mange af dem uden forældre, har også overvældet det lokale skolesystem, som nu har 207 elever fra Haiti, en stigning fra de 14 haitianere, der var indskrevet i 2021 – foruden nye elever fra 11 andre lande.

Du kan takke grænsevagten Kamala Harris for dette

Skoler har også været nødt til at acceptere flere migrantbørn, der arbejder for at forsørge deres familier ved at tage nattevagter. Gymnasiet tilbyder nu muligheden for at deltage på deltid.

“De flyver fra Haiti til Nicaragua, til Mexico og derefter til den stat, de flyver til i USA,” siger Serenity Alter, en kommunal sundhedsarbejder, til Fox 59. “Nogle har ikke set deres forældre i syv år. Det er en øjenåbner.”</p

Hun tror ikke, at skolesystemet kan holde det kørende, hvis det fortsætter, som det har gjort.

Du kan takke grænsezaren Kamala Harris for dette, skriver Libs of TikTok på X.

Mens jøder i Norge er skrækslagne, bekymrer Harald Klungtveit sig om haitianere i Springfield, Ohio

Document er en frygtløs og uafhængig avis, der fortæller dig sandheden. Abonner her.

Er du træt af, at medierne ikke fortæller dig alt? Støt det frie og uafhængige Document.

Køb “The Strange Death of Europe” her

Køb “The Dying Citizen” af Victor Davis Hanson som paperback eller som e-bog!

Læs også

Læs også