Nyt

J.D. Vance besøger tv-værten Martha Raddatz for at få ham til at kritisere Trump for hans påstande om byen Aurora, hvor den venezuelanske bande Tren de Aragua (TdA), der er udstyret med tunge våben, har overtaget hele kvarterer. Raddatz siger, at det “kun er nogle få”. JD Vance svarer: Kan du overhovedet høre, hvad du siger? Bevæbnede udenlandske bander, der overtager hele boligblokke?

Publikummet jubler. Denne scene har udspillet sig mange gange de seneste dage. Tv-værter, der vil irettesætte Vance og ender med at blive irettesat af ham. Publikum elsker det.

De er trætte af mediernes skolemesterattitude, den løftede pegefinger, der siger: Skam dig!

“Martha, kan du høre dig selv? Kun en håndfuld lejlighedskomplekser i USA blev overtaget af venezuelanske bander, og Donald Trump er problemet og ikke Kamala Harris’ åbne grænser? Amerikanerne er så trætte af det, der foregår, og det har de al mulig ret til at være, og jeg synes virkelig, at denne udveksling, Martha, er interessant, fordi du ser ud til at være mere fokuseret på at pille ved alt, hvad Donald Trump har sagt, end på at anerkende, at lejlighedskomplekser i USA bliver overtaget af voldelige bander”, sagde Vance.

Vance har en blid, men bestemt måde at tilbagevise angrebene på.</p

Tv-værterne føler, at de har ret til at arrestere Trump og Vance.

“Jeg vil stoppe dig, for jeg ved præcis, hvad der skete. Jeg har tænkt mig at stoppe dig. Hændelserne var begrænset til en håndfuld lejlighedskomplekser, og borgmesteren sagde, at vores dedikerede politibetjente har handlet på disse bekymringer. En håndfuld problemer”, insisterede Raddatz, da hun pressede Vance om Trumps udtalelser om indvandrerbander under et møde i Aurora.

Raddatz gav sig ikke.</p

Vance argumenterede for, at de var nødt til at gøre amerikanske samfund “sikre” igen.
“Når du lukker millioner af mennesker ind, hvoraf de fleste ikke er kontrolleret, og de fleste ikke ved, hvem de virkelig er, vil du få problemer som dette. Med Kamala Harris’ 94 bekendtgørelser, som ophæver Donald Trumps succesfulde grænsepolitik, vidste vi, at det ville ske,” tilføjede han.

Raddatz svarede igen: “Lad os bare konkludere, at de ikke invaderede eller overtog byen, som Donald Trump sagde.”</p

“Et par boligblokke, ikke noget særligt,” spøgte Vance.

Tv-værterne hører ikke, at de kommer dårligt ud af disse dueller. De tror, at de har den moralske overlegenhed, men Vance er klog. Han ved præcis, hvordan han skal få de liberale til at dribble, så de står tilbage med æg i ansigtet.

 

https://www.foxnews.com/media/jd-vance-clashes-abc-news-host-over-migrant-gang-presence-colorado-do-you-hear-yourself