Nyt

Jörn Klein er professor i mikrobiologi og smittebeskyttelse ved Universitetet i Sørøst-Norge. I flere år har han meget aktivt promoveret mRNA-baserede såkaldte coronavacciner. I efteråret 2024 fortsætter han med at gøre det i store norske medier som Aftenposten.

Den 5. oktober 2024 publicerede NRK en artikel med titlen »Unge og raske mennesker bør overveje at tage coronavaccinen«. Her sagde Klein, at »alle« nu bør overveje, om der er behov for en genopfriskning af mRNA-injektionerne. Han gik dermed længere, end Folkehelseinstituttet (FHI) gjorde på samme tid. »Der er gode argumenter for boostervaccinen, især for gravide kvinder og små børn,« hævdede han.

Jörn Klein påpegede, at det amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i efteråret 2024 stadig anbefaler coronavaccinen til absolut alle i USA, der er over seks måneder gamle.

Min holdning til dette er meget klar: I lyset af de alarmerende rapporter om et stort antal farlige bivirkninger og dødsfald, bør alle mRNA-baserede produkter trækkes tilbage fra markedet. Intet menneske bør modtage flere doser af dette, uanset alder og køn.

De sidste mennesker, der bør injiceres med dette, er gravide kvinder og små børn. At anbefale, at spædbørn helt ned til seks måneders alderen skal injiceres med kunstigt mRNA, er skandaløst, hvis ikke ligefrem kriminelt.

Coronavaccinationen repræsenterer et gigantisk moralsk sammenbrud, der går på tværs af partiskel. Regeringer over hele den vestlige verden, uanset hvilket parti der har været ved magten, har fremmet mRNA-injektioner. Kritikken af dette har heller ikke altid fulgt de partipolitiske linjer.

I juli 2021 offentliggjorde Susanne Heart, som på det tidspunkt var fylkespolitiker i Rogaland for Miljøpartiet De Grønne (MDG), et åbent brev, hvor hun bad Solberg-regeringen om at sætte vaccinationsprogrammet på pause. Hun skrev blandt andet følgende

“Pandemien har ført til massiv indgriben i enkeltpersoners liv, uden at alle tiltag har tilstrækkelig solid forskning bag sig. Jeg er bekymret for, at foranstaltninger, og især massevaccination, der er baseret på manipulation af kroppens eget system, kan føre til tragiske og uforudsete resultater på lang sigt. Som folkevalgt, og dermed ombudsmand for befolkningen, føler jeg et ekstra stort ansvar for befolkningens velbefindende, menneskerettighederne og den enkeltes ret til at bestemme over sin egen krop. Der er nu et mærkbart gruppepres i alle aldersgrupper for at tage en vaccine, som endnu ikke er formelt godkendt. Retten til at træffe selvstændige valg bliver alvorligt forstyrret. Og nu er børn og unge de næste.

Interessant nok er opfinderen og »faderen« til mRNA- og DNA-vaccinerne, Dr. Robert W Malone, selv bekymret og opfordrer til at sætte vaccinationen på pause i sin artikel »Bioethics of Experimental COVID Vaccine Deployment under the EUA: It’s time we stop and look at what’s going down«.

Er regeringen klar over det særlige ansvar, der ligger hos regeringer ved aktivt at påføre raske mennesker potentiel skade og potentiel død gennem massevaccination? Er regeringen klar over, at et sådant ansvar vejer meget tungere end død og skader forårsaget af naturlige sygdomme og pandemier? Er regeringen klar over, at det i eftertid kan ses som et forræderi mod befolkningen, hvis det viser sig, at vaccinerne faktisk ødelægger flere liv, end Covid19-sygdommen ville gøre?”

Heart fortalte avisen VG, hvorfor hun skrev sit åbne brev:

“Jeg baserer dette på min bekymring for, at vi ikke har nok sikkerheds data om, hvorvidt vaccinen er sikker nok på lang sigt for de aldersgrupper, der nu vil blive vaccineret, især børn og unge. Risikoen for dødsfald og skader i forbindelse med COVID-19 ser ikke ud til at være så stor, at det er værd at gennemføre den eksperimentelle masse-vaccination af unge mennesker, der nu er tilbage. Vi bør holde en pause i stedet for at skynde på denne gruppe, indtil vi har flere data.”
Susanne Heart fik ikke opbakning fra det politiske miljø til dette i 2021, ikke engang fra sit eget parti. MDG’s partisekretær Torkil Vederhus forsikrede hende om, at partiet støttede masse-vaccination.

Guri Melby, leder af Venstre, som i 2020 og 2021 var videns- og integrationsminister i Erna Solbergs regering, reagerede stærkt på Hearts åbne brev.

»Som undervisningsminister reagerer jeg stærkt på denne MDG-politikers påstand om, at regeringen gennem masse-vaccination ‘aktivt påfører raske mennesker potentiel skade og potentiel død’. Det er en farlig og fuldstændig useriøs anklage,» skrev Melby i en e-mail til NTB i juli 2021.

Melby frygtede, at færre mennesker ville tage vaccinen som følge af sådanne udtalelser. »Det er veldokumenteret, at vaccinen redder liv, og folkevalgte kan ikke sprede konspirationsteorier om, at den er farlig. Noget af det, jeg har frygtet mest under pandemien, er, at skepsis mod vaccine  vil blive etableret. Indtil nu har jeg troet, at det har handlet om grupper og udstødte, som kan afvises som ubetydelige. Nu ser vi også, at den lever i etablerede partier,« skrev hun.

Lederen af det angiveligt meget liberale og tolerante Venstre mente, at man er en »udstødt«, hvis man tøver med at udføre medicinske eksperimenter på børn. Det er et dehumaniserende sprog, som illustrerer, hvor voldsomt der blev slået ned på alle, som viste den mindste skepsis over for mRNA-indsprøjtningerne. Hun ønskede også, at de skulle »slås ned«.

Da politikere over store dele af verden hævdede, at de såkaldte vacciner var »sikre og effektive«, var det en løgn. Der fandtes ingen videnskabelig dokumentation over en lang periode, som beviste, at indsprøjtningerne var sikre. Det var et gigantisk, statsstøttet medicinsk eksperiment på befolkningen, herunder mange børn.

Susanne Heart er fortsat med at advare om potentielle skader ved mRNA-indsprøjtningerne i 2022, 2023 og 2024.

Den 24. november 2022 skrev Heart et åbent brev til folketingsmedlemmer fra alle partier med titlen »Har masse-vaccination været en katastrofe?«. Hun påpegede, at »når regnskabets time kommer, vil Stortinget stå med ansvaret, hvis der ikke handles nu«.

Hvad er konsekvenserne, når cellerne i din krop får indsprøjtet kunstigt og unaturligt stabiliseret mRNA? I December 2022 udtalte Susanne Heart følgende:

“mRNA- og DNA-vacciner er en ny teknologi inden for medicin. Den er baseret på indsprøjtning af et syntetisk mRNA, dvs. ikke-menneskeligt, med en sekvens af digitale koder i kroppen. For at forhindre vores celler i at afvise det fremmede mRNA, skal det camoufleres i en lille fedtklump kaldet nanolipid. Denne fedtkugle bliver accepteret af cellens forsvarssystem, og så er mRNA’et inde i vores celler. Derfra fortæller mRNA’et cellen, hvilket protein den skal producere. I dette tilfælde spike-proteinet. Vores menneskelige celler bliver således narret til at blive proteinfabrikker for ikke-menneskelige proteiner. Undersøgelser viser nu, at spike-proteinet findes i store dele af kroppen efter vaccination, selv om vi fik at vide, at det ville blive i armen. Ingen synes at vide, hvor længe og hvilke celler i kroppen, der producerer spike-proteinet. Heller ikke hvor meget skade det gør på kroppen. For det er aldrig blevet testet på mennesker før. Vi er det store eksperiment.”

Advarslerne har været der, men er blevet ignoreret af myndighederne.

Dødsfald som følge af hjertesvigt blandt unge mennesker er steget markant siden coronavaccinationen. Blandt amerikanere i alderen 18-44 år har der været en stigning på 66 procent i tilfælde af hjerteanfald på bare fire år, fra 2019 til 2023. Det er en meget stor stigning. Det er ikke statistisk støj. Hver femte patient med hjerteanfald i USA er nu under 40 år, hvilket lægerne kalder »alarmerende«.

Steve Kirsch, som er meget god til statistik, foreslår, at såkaldte coronavacciner havde dræbt mindst 600.000 mennesker i USA i juli 2024 og mange millioner mennesker på verdensplan. Dette inkluderer ifølge hans beregninger 14.000 dødsfald blandt mennesker i alderen 10-19 år i USA. Tallet er stadig stigende.

En lignende andel ville svare til et par hundrede dødsfald blandt personer i alderen 10 til 19 år selv i Norge.

I Norge var der i 2023 128 flere dødsfald på grund af sygdom end forventet blandt personer i alderen 1-39 år, en overdødelighed på hele 50 procent blandt unge mennesker. Dette omfatter ganske vist mennesker i 20’erne og 30’erne, som stadig er ret unge, men ikke børn. Alligevel er tallet højt.

På bare et år er dusinvis af norske børn og unge døde af sygdom. Vi kan tale om hundredvis af døde børn i Norge, siden vaccinationen begyndte i 2021. Selv om myndighederne og massemedierne hævder noget andet, er mRNA-baserede såkaldte coronavacciner hovedmistænkte bag disse mange uforklarlige dødsfald blandt unge mennesker.

Mange norske børn, som havde livet foran sig, kan nu være døde, fordi deres egne myndigheder og sundhedsvæsenet har påtvunget dem farlige indsprøjtninger med eksperimentel genteknologi, som de ikke havde brug for.

Indtil videre er ingen blevet stillet til ansvar for dette. Tværtimod. Efter år med overdødelighed fortsætter folk som professor Jörn Klein med at anbefale flere indsprøjtninger af mRNA til børn og gravide kvinder. Den statslige tv-station NRK fungerer som megafon for denne politik.

Også unge og friske bør vurdere å ta koronavaksinen, mener professor

https://www.document.no/2024/09/24/korona-vaksinene-er-farlige-og-ma-stoppes-umiddelbart/https://

www.document.no/2021/03/26/guri-melby-v-mener-historie-og-religion-ikke-er-sa-viktig-for-elevene/

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!