Nyt

Nye tal viser, hvilke udlændinge der er langt de mest kriminelle i Storbritannien.

Den britiske avis The Telegraph har analyseret kriminalitets statistikkerne i Storbritannien grundigt, og fremhævet de store forskelle mellem de forskellige nationaliteter.

Blandt britiske statsborgere, herunder naturaliserede immigranter, viser tallene, at 14 ud af 10.000 sidder i fængsel.

Men blandt udlændinge er tallene op til 16 gange højere. Albanere er langt de mest kriminelle med 232 ud af 10.000 i fængsel. Herefter følger lande som Kosovo, Vietnam, Algeriet, Jamaica, Eritrea, Irak, Somalia, Guinea, Sudan, Iran og Afghanistan.

Den britiske regering ønsker ikke at offentliggøre tal baseret på landebaggrund og kriminalitet, og har gentagne gange nægtet at gøre det – på trods af spørgsmål og krav fra en række parlamentsmedlemmer. En af kandidaterne til posten som leder af det konservative parti, Robert Jenrick, beskriver tallene som fascinerende, da de viser store forskelle mellem forskellige nationaliteter:

Det er skammeligt, at regeringen nægter at offentliggøre så mange af de oplysninger, den ligger inde med om dette emne. De bør være tilgængelige for offentligheden, så vi kan få en informeret debat.

Indenrigsministeriet kender fangernes opholdsstatus og ved, om de har været her lovligt eller ulovligt, men de offentliggør det ikke. De kender den kriminelle historie for udlændinge i vores fængsler, og om de begår flere lovovertrædelser, men de offentliggør det ikke.

Her er en oversigt over de mest kriminelle udlændinge.

STATISTIKK: The Telegraph publiserer hvilke nasjonaliteter som i størst grad sitter i fengsel.

Usensurerte nyheter. Abonner på frie og uavhengige Document.

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!  Kjøp eboken her.