Nyt

Kamala Harris lovede lørdag, at hun og familien Biden sender 157 millioner dollars i humanitær hjælp til civile i Libanon efter at have meddelt, at kun 750 dollars vil gå til de umiddelbare behov hos individuelle ofre for orkanen Helene.

Harris tilføjede også, at dette vil bringe den amerikanske hjælp til Libanon i år op på 385 millioner dollars, ifølge Breitbart News.

For at sætte dette i perspektiv: Federal Emergency Management Agency (FEMA) meddelte den 4. oktober, at det indtil videre har givet 45 millioner dollars i katastrofehjælp: 23 millioner dollars til folk i Florida, 17 millioner dollars til North Carolina og 4,5 millioner dollars til South Carolina.

Som tidligere nævnt har FEMA brugt over 600 millioner dollars på at hjælpe illegale migranter. De beløb, der er uddelt til Ukraine, er gigantiske. Vores egne borgere må nøjes med mindre.

FEMA spenderade stora summor på illegala migranter och saknar medel för att hjälpa orkanoffer

Dette sker, da tusindvis af amerikanere mistede deres hjem, forretninger, ejendele, kæledyr – og i mange tilfælde familiemedlemmer – på grund af orkanen Helenes ødelæggelser i landets sydøstlige del i sidste weekend. 750 dollars i øjeblikkelig hjælp er ikke meget hjælp, når du har mistet dit hus, alle dine ejendele og måske en nær slægtning.

Ofre for orkanen kan dog ansøge om en række yderligere hjælpemidler fra FEMA, såsom Displacement Assistance til at betale for hotel- eller motelophold, mens et orkanoffer står tilbage med deres langsigtede boligplan.

Du kan også få hjælp til reparation/genanskaffelse af hjem, lejehjælp, hjælp til personlig ejendom, læge- og tandlægehjælp til dækning af katastroferelaterede skader, begravelseshjælp og hjælp til børnepasning.

Libanon, Vestbredden og Gazastriben får derimod tildelt midler uden at ansøge. Biden-regimet har afsat 336 millioner dollars til de to sidstnævnte.

Samtidig følger Harris i Bidens fodspor og vil presse på for en våbenhvile.

“USA vil ikke give efter i sit pres på Israel og de arabiske ledere for at nå frem til en aftale om gidsler og en våbenhvile i Gaza,” sagde vicepræsidenten i et interview søndag.

Det ser ud til, at den israelske regering har besluttet at ignorere de konstante krav fra den nuværende amerikanske regering.

Mest læst

Retsstatens sidste udkald