Kopierede/fra hoften

Ved Østrigs netop afholdte valg forventes Frihedspartiet, FPÖ, at have opnået godt 29 pct. af stemmerne, og flere udråber det som en historisk sejr.
FPÖs leder, Herbert Kickl, går ind for et ”fort Østrig”, der øjeblikkeligt vil standse asylindvandringen – ligesom han er fortaler for ”remigration” af fremmede til deres hjemlande.
Det østrigske valgresultat følger mønsteret i flere andre europæiske lande, hvor ”populister” har opnået ca. en tredjedel af stemmerne.
Den hollandske populist Geert Wilders skriver på X: ”Nederlandene, Ungarn, Belgien, Italien, Tyskland, Portugal, Sverige, Frankrig, Spanien, Tjekkiet og i dag Østrig. Vi vinder! Tiderne skifter! Identitet, suverænitet, frihed og ikke mere illegal immigration/asyl er hvad et titals millioner europæere længes efter!”
Trods Wilders’s optimisme er den europæiske virkelighed, at ca. syv ud af ti vælgere går ind for en fortsættelse af folkeudskiftningen og dermed islamiseringen.
Det er måske ikke gået op for dem, men det viser farerne ved demokratiet.
Så mærkeligt, det end lyder, kan man ved planlagt fordummelse og indoktrinering få de fleste til at stemme på en politik, som de senere kommer til at fortryde.
Det vil ske, når de om nogle år må finde sig i et islamisk tyranni som i Afghanistan.
Eller måske vil de ikke erkende nogen sammenhæng mellem deres egne handlinger og deres konsekvenser.
Folk er ikke så kloge, som man kunne ønske, og den vestlige civilisation er på en dødskurs.

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel