Dag: 30. september 2024

Ved Østrigs netop afholdte valg forventes Frihedspartiet, FPÖ, at have opnået godt 29 pct. af stemmerne, og flere udråber det som en historisk sejr.

FPÖs leder, Herbert Kickl, går ind for et ”fort Østrig”, der øjeblikkeligt vil standse asylindvandringen – ligesom han er fortaler for ”remigration” af fremmede til deres hjemlande.

Les Mer...

Laurits Andersen Ring (1854–1933). Olje på lerret, 52 x 40,5 cm, Nationalmuseum, Stockholm. Den avbildede dame er kunstnerens ektefelle, Sigrid f.Kähler (1874-1923), som han ble gift med i 1896.

Les Mer...

Der er tegn på en forestående landoperation fra IDF i Libanon. Den israelske forsvarsminister Yoav Gallant siger, at den “næste fase” af krigen i nord snart vil begynde. Der er indkaldt til møde i FN’s Sikkerhedsråd.

Les Mer...

Under gårsdagen interview på CBS News’s ”Face the Nation” udtalte den indflydelsesrige republikanske senator Tom Cotton fra Arkansas, at han i modsætning til Biden/Harris ønsker, at Israel vinder krigen mod terrororganisationen Hezbollah. Derimod fordømmer han enhver opfordring til våbenstilstand eller ”nedtrapning”, som længe har været Biden-administrationens politik. Israel har allerede tilføjet Hezbollah svære tab, og tiden er kommet til at gøre arbejdet færdigt.

Les Mer...

Israelske specialstyrker har allerede indledt angreb i Libanon forud for et muligt angreb på jorden. Nogle spekulerer dog i, at luftangrebene har været så succesfulde, at en jordinvasion ikke vil være nødvendig.

Les Mer...

Kriminelle tjener 100-150 milliarder svenske kroner på at begå kriminalitet i Sverige hvert år. Det oplyser SVT. I en ny rapport beskriver det svenske politi, hvordan den kriminelle økonomi fører til store tab for samfundet. »Jeg er optimistisk med hensyn til fremtiden, men jeg tror, at det bliver værre, før det bliver bedre.« Det siger […]

Les Mer...