Dag: 28. september 2024

Espen Barth Eide brugte sin tildelte tid på FN-podiet til at opfordre til en palæstinensisk stat. “Det er usædvanligt, at Norges udenrigsminister går ind for en stat, der forbindes med den værste terror.

Les Mer...

Diego Velázquez (1599–1660). Olje på lerret, 178,5 x 180 cm, Museo del Prado. Madrid. På Wikimedia Commons kan vi lese: La obra representa la coronación de la Virgen María, madre de Jesucristo, por los tres miembros de la Santísima Trinidad. (Verket fremstiller kroningen av jomfru Maria, Jesu Kristi mor, av de tre medlemmer i Den […]

Les Mer...

De officielle, skatteyder-betalte medier er ikke til at stole på. De lyver og fordrejer dagen lang. På deres dagsorden kan man kende dem: Alt hvad du frygter – islamiseringen, EU’s klamme censur og de stadige bestræbelser på at underminere vores land gennem masseindvandring – bliver undertrykt i aviserne og Danmarks Radio, der rettere burde kaldes Muhameds Radio

Les Mer...

Efterretningskilder fortæller Reuters, at Rusland har etableret en dronefabrik i Kina til produktion af langtrækkende droner til brug i krigen mod Ukraine.
Og alligevel opfordrer Det Hvide Hus Beijing til at gribe ind. Amerikanerne udviser en naivitet, som ikke er troværdig, og som kun svækker deres position over for Kina.

Les Mer...

Den tidligere muslimske kristne prædikant er blevet arresteret gentagne gange på opfordring af sine plageånder. Behandlingen af Hatun Tash er skammelig.

Les Mer...

Daily Mail skriver, at Nasrallah er død. Avisen stoler på de israelske rapporter. Den kalder elimineringen af Hizbollah-lederen for Israels største sejr hidtil i krigen. Først var der rapporter, der citerede “kilder”, nu er det IDF selv, der officielt siger, at Nasrallah er blevet dræbt.

Les Mer...