Kopierede/fra hoften

Den evigt fornærmede islamist Fahad Qureshi langer ud efter en norsk politiker, som er bekymret over den propagandamaskine, han får lov til at drive i Groruddalen.

Den arrogante mand, som taler med to tunger, er endnu en gang oprørt over, at nogen siger fra over for ham og hans millionforretning, som er opbygget med penge fra islamister over hele verden, så han kan fortsætte sit arbejde med at gøre Norge til en islamisk stat.

Hvor vover de, synes han at tænke i sit oppustede sind.

Hvordan tør de, burde vi sige til politikerne i Oslo og de såkaldte ledere af vores Storting.

De, som engang lovede at stoppe Qureshi og hans islamiske drøm, gik på knæ for islam, som alle socialistiske lande i Europa har gjort.

Hvor vover de at ødelægge vores smukke land med kun 4,2 millioner etniske nordmænd og bøje sig for et folk og en doktrin, der udgør en fjerdedel af verdens befolkning.

Men i Norge er muslimerne en minoritet – indtil videre – og medierne og politikerne ofrer nordmændene på alteret for at tilfredsstille de evigt krænkede muslimer, i dette tilfælde Fahed Qureshi, leder af Islam Net.

Eivor Evenrud, du skader dit eget omdømme

Oslo 20210616.
Eivor Evenrud, gruppeleder for Oslo Rødt, ankommer til Oslo Rådhus onsdag. Tirsdag blev det klart, at Rødt støtter mistillidsvotumet mod Miljøpartiets Lan Marie Nguyen Berg.
Foto: Fredrik Hagen / NTB. Evenrud meldte sig senere ud af Rødt og ind i Arbeiderpartiet.

Her siger Qureshi til Facebook, at Eivor Evenrud skader sit eget omdømme, og at hendes islamofobi bliver mere og mere tydelig.

I sit Facebook-opslag om Eivor Evenrud skriver Fahad Qureshi:

Arbejderpartiets Eivor Evenrud har for nylig sendt en række spørgsmål til byrådsformanden om Iman-centret på Haugenstua. Spørgsmålene drejer sig både om lovligheden af vores brug af ejendommens lokaler, og Evenrud beder også byrådsmedlemmet om hans syn på de tilbud, vi giver vores brugere på centret.
<“Når det gælder spørgsmålet om lovlighed, har Plan- og Bygningsstyrelsen gentagne gange bekræftet, at vores brug af ejendommen ligger inden for den godkendte anvendelse. Ejendommen er blandt andet godkendt til forsamling, undervisning og idræt, og det er de ydelser, Iman Centret leverer til lokalsamfundet.

Evenrud ønsker yderligere svar fra byrådsmedlemmet om, hvad han mener om vores tilbud på Iman Centret. “Det er vigtigt, at rådmandens svar tager hensyn til de mange hundrede brugere af centret, som regelmæssigt samles til bøn og andre aktiviteter her. Byrådsmedlemmet må nu træffe et valg – vil han være et inkluderende byrådsmedlem, som også står op for muslimske minoriteters rettigheder, eller vil han lade Eivor Evenruds fordomme diktere sine politiske synspunkter?”

.

Jeg er ligeglad med, hvad du har at sige, Fahad

Siden 7. oktober har vi set, hvordan den radikale venstrefløj i samarbejde med muslimer over hele verden har smidt de få regler, de havde, over bord, når det gælder Israel og jøderne.

Retorikken mod Israel har været ufattelig og minder om tiden før Anden Verdenskrig. Det har resulteret i angreb på jøder, herunder mord.

I Norge har jøder oplevet hærværk, chikane, angreb og er så bange, at de ønsker at vende tilbage til Israel. Fahad Qureshi er ingen ven af Israel og jøderne, læs bare hans Facebook-side.

Han er heller ikke ven af Norge.

Derfor

Derfor har jeg ingen problemer med at sige, at videoen fra Islam Nets Fahad Qureshi, der fordømmer Eivor Evenrud, ikke er, hvad jeg ønsker for Norge.

Dette er ikke vores Norge.

For det første prædiker Fahad Qureshi islam, og de fleste af os vil slet ikke have den doktrin på norsk jord. Ligesom Qureshis hjemland Pakistan og alle andre lande i Mellemøsten ikke ønsker kristendommen – den sande fredens religion.

For det andet taler Qureshi foran et publikum, som ikke er norsk, som ikke opfører sig som nordmænd, og som ikke respekterer vores kultur, tro og traditioner.

Qureshi fordømmer en norsk kvindelig politiker foran et publikum, der hovedsageligt består af unge mænd fra Mellemøsten eller Afrika. Han vælger sine ord, “men hvad nu hvis”? Ord betyder noget, er det ikke det, de siger, når de beskylder de imaginære flokke af højreekstremister for vold?

I baggrunden ses kvinder iført hijab i det, der skulle være det land, der var banebrydende for kvindefrigørelse. Qureshi er ligeglad med kvindefrigørelse, og det er de liberale kvinder i Norge, som lader dette vanvid ske, heller ikke.

Vi tager et kig på “prædikantens” hjemmeside, og der er ingen tvivl om, hvad han ønsker for Norge. Islam Net følger islamiske regler for, hvad der er kriterierne for en islamisk hijab:

Den skal dække hele kroppen. Ifølge de fleste lærde fra de fire lovskoler er det ikke obligatorisk at dække ansigtet, men det er noget, der anbefales.

Den skal være tyk og ikke gennemsigtig.

Den skal være løs og ikke stram

.

Den bør ikke være dekoreret med glitter eller lignende.

Den bør ikke være parfumeret.

Det skal ikke være noget, der skiller sig så meget ud, at det tiltrækker unødvendig opmærksomhed

.

Det må ikke ligne en mands påklædning eller en påklædning, der kendetegner umoral eller noget forkasteligt.

Hvis der er nogen tvivl om, hvad de tror på, kan dette billede findes på deres hjemmeside.

Nonsens vil mange sige, hvad har kvindetøj med noget at gøre. Jamen, se på Iran i 70’erne, vi burde fortælle dem det.</p

Vi har vist billedet før, men det kan ikke gentages nok. Dette er Norges fremtid, hvis Fahad Qureshi får sin vilje.

Lige så foruroligende er det, at Islam Net stadig fortæller sine tilhængere, at folk i Norge, der bærer korset, skal informeres om konsekvenserne, da det er et symbol på kristendommen.

Manden, der ustandseligt råber islamofobi, er ligeglad med alt andet end sit eget folk og islam.

På Islam Nets hjemmeside lærer vi:

Desuden bør den enkelte rådgives om, at det at bære et kors er en indikation på, at man er tilfreds med og har affinitet til kristne og deres tro. Hvis man insisterer på at gøre det, fordi man er tilfreds med sin tro eller ophøjer symbolet, er der ingen tvivl om, at man betragtes som ikke-troende.

Hvad der end måtte være tilfældet, er der ingen tvivl om, at man som muslim skal holde sig væk fra det og ikke kan risikere at gøre noget, der er utroværdigt. Et kors bruges som symbol for at anerkende den falske doktrin om korsfæstelsen af Isa (Jesus) (fred være med ham)…

Fahad Qureshi anklager den eneste politiker, der er tilbage, og som med rette er bekymret for, hvad Islam Net handler om. Han har al magt i verden og beskylder hende for islamofobi for at få hende til at holde kæft.

Ingen andre, der kan stoppe galskaben, ser ud til at bekymre sig. Men virkeligheden er, at de har underkastet sig i stedet.

Det kan vi ikke lade ske.

Vi har ikke rapporteret om Fahad Qureshi i lang tid, men vi må ikke glemme ham. Han er utvivlsomt farlig for Norge, medmindre man elsker islamisk styre.

Document er en frygtløs og uafhængig avis, som fortæller dig sandheden. Abonner her.

Er du træt af, at medierne ikke fortæller dig alt? Støt det frie og uafhængige Document.

Køb “The Strange Death of Europe” her

Køb “The Dying Citizen” af Victor Davis Hanson som paperback eller som e-bog!

Mest læst

Lars Løkkes sorte dag

Retsstatens sidste udkald

Tommy på vej i fængsel