Dag: 24. september 2024

Der kan næppe herske tvivl om, at de to tidligere attentatmænd var inspireret af demokraternes afsindige beskyldninger mod Trump for at være en ny Hitler, der vil afskaffe demokratiet til fordel for et ”hvidt overherredømme”. Når ledende demokrater og deres tro medier gentager sådanne anklager stort set dagligt, kan det ikke overraske, at nogen vil prøve at vinde heltestatus ved at slå ham ihjel

Les Mer...

Atter et demokratisk-inspireret mordforsøg har ikke svækket Trump, og almindelige amerikanere kan stadig ikke få pengene til at slå til, når de er i supermarkedet. Familierne må kæmpe for at klare sig, og frygten for en økonomisk recession vokser. Samtidig vælter det fortsat ind med illegale migranter, der skaber kaos og kriminalitet, trykker lønningerne og presser boligmarkedet.

Les Mer...

Michael Ancher (1849–1927). Olje på lerret,  103,2 x 91,1 cm,  Anchers Hus,  Skagen. Michael Ancher portretterte tjenestepiken Maren Brems (1875-1967) med solsikker for første gang i 1889. Bildet ble populært og utlånt så mange ganger at kunstneren gjorde en ny versjon i 1893. Den første versjonen er nå i Statens Museum for Kunst i København.

Les Mer...

Mandag offentliggjorde Secret Service det brev, som Ryan Wesley Rauf skrev, før han forsøgte at slå Trump ihjel. Han skriver, at hvis han fejler, venter der en præmie på 150.000 dollars til den, der lykkes. Den tidligere justitsminister Bill Barr er chokeret. “Det er det samme som at opfordre til nye attentater.

Les Mer...

En ud af to prostituerede på tyske bordeller er ukrainer.” Det er kvinder, der flygtede efter februar 2022, og som ikke tidligere har været i branchen. Nogle af dem er gift, deres mænd er i krig og ved ikke, at deres koner prostituerer sig for at overleve.

Les Mer...

Det Socialistiske Enhedsparti, der i USA er kendt som Demokraterne har i de sidste fire år haft travlt med at omdanne USA til en centraliseret formynderstat, hvor alt, hvad der ikke er påbudt, er forbudt. Demokraterne er forbrødret med embedsværket, universiteterne, Hollywood og medierne, der alle deltager i kampen mod et borgerligt styret USA. Censur, tvang og ensretning er bevægelsens hovedvåben. Præsident Biden og Kamala Harris  har besluttet sig for en udvidelse af USA’s højesteret med  et flertal af Demokratisk sindede dommere og med et nyt adfærdsdirektiv, der skal holde  borgerlige dommere på dydens smalle sti.

Les Mer...