Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

To såkaldte endorsements, støtteerklæringer, der siger meget. Fagforeningen for skatteagenter – de er “opsøgende” og bærer våben – har givet sin støtte til Kamala. På den anden side har USA’s eneste muslimske borgmester i byen Hamtrack, Michigan, offentligt erklæret sin støtte til Trump.

I optakten til valget er det detaljer som disse, der fortæller os, hvilken vej vinden blæser. Kamala risikerer at miste støtten fra de ansatte i skattevæsenet. X er fuld af vittigheder. -“Var Satan ikke tilgængelig?” spørger en.

Årsagen er, at Biden lovede at ansætte 87.000 nye agenter over fem år, og budgettet er allerede blevet øget. Nu bliver der afsat endnu flere penge. I annoncerne står der, at agenterne skal bære våben og være i stand til at bruge dem. Det harmonerer ikke godt med Demokraternes våbenfjendtlige politik. Men frihedselskende amerikanere ser noget andet: Det er dem, der skal miste deres våben, og regeringen skal være de eneste, der har våben. Det er i strid med forfatningen, som udtrykkeligt siger, at borgerne skal være bevæbnede for at kunne modstå en tyrannisk stat.

Som Media Research Center påpegede, øgede den Biden-Harris-støttede Inflation Reduction Act IRS-budgettet med 80 milliarder dollars over ti år, en udvidelse, der vil gøre det muligt at ansætte 87.000 flere agenter.

Fox News-medarbejderen Jason Chaffetz advarede mod Biden-Harris-administrationens yderligere planer om at udvide IRS og skrev i en kronik på Fox News i september: “Nu kræver Biden-Harris-administrationens budgetforslag for 2025 yderligere 104 milliarder dollars til IRS. Det er otte gange det årlige budget, kun to år efter at Kongressen bevilgede et beløb, der var syv gange agenturets årlige budget. Hvad foregår der her?”

Kamala har talt om skattestigninger i størrelsesordenen 5 billioner dollars. Det er her, bevæbnede skatteopkrævere er nyttige.

https://www.foxnews.com/media/harris-critics-sound-off-vp-endorsed-irs-affiliated-union-get-ready-taxed-death

Demokraterne får deres støtte fra de superrige og folk på overførselsindkomst. Det plejede at være sorte, men de føler sig nu så pressede af illegale indvandrere, at de søger mod Trump.

Forbavsende nok gør amerikanske muslimer det også. Borgmesteren i den eneste by med muslimsk flertal, Hamtrack, i Michigan, Amer Ghalib, gik ud i søndags og sagde officielt, at han ville stemme på Trump. Han havde et 20 minutter langt møde med Trump i Flint i sidste uge. Ghalib sagde, at Trump vidste meget om ham. Han skrev søndag på sin Facebook-væg:

“Selv om det ser godt ud, vinder han måske ikke valget og bliver USA’s 47. præsident, men jeg mener, at han er det rigtige valg på dette kritiske tidspunkt,” skrev Ghalib på arabisk på sin Facebook-side. “Jeg vil ikke fortryde min beslutning, uanset hvad udfaldet bliver, og jeg er klar til at tage konsekvenserne. Af denne og mange andre grunde annoncerer jeg min støtte til den tidligere og forhåbentlig næste præsident i USA, Donald Trump.”
Han tilføjede: “Lad nu karavanen begynde sin rejse. Dette er kun begyndelsen.”

https://www.foxnews.com/politics/mayor-muslim-majority-michigan-city-endorses-trump-right-choice-critical-time

Dette er et alvorligt varsel for Kamala. Muslimerne i Dearborn Michigan boykottede Biden i primærvalget og sagde, at de ville stemme uengageret. Men nogle vil stemme på Trump. Ghalib siger, at Trump er en mand med principper. Det er selvfølgelig en stikpille til Kamala, som skifter holdning lige så hurtigt, som andre skifter skjorte, og som undgår alle kritiske spørgsmål.

Der er muslimer, som mener, at dette ikke er tillidsvækkende.

Denne flip-flop får mange demokrater til at forlade partiet. Jødiske stemmer ser en stor fare i Harris. De ser, hvem hun omgiver sig med: Irans venner. Det er et perspektiv, som er blevet totalt ignoreret i de norske medier. Du vil aldrig høre Yamal Wolasmal sige, at Biden-administrationen støtter Iran.

Steve Rosenberg, en demokrat fra Pennsylvania, hævdede, at der kun er “én kandidat” for jødiske vælgere under “America’s Newsroom”, og advarede om, at venstreorienterede demokrater modarbejder deres sag ved at støtte Iran i stedet

“Hvis du er jøde, hvis du er pro-israelsk, er der kun én kandidat her,” sagde Rosenberg til Dana Perino. “Handlinger taler højere end ord. Kamala Harris har omgivet sig med nogle af de værste jødehadere, der findes. Maher Bitar… Philip Gordon, Ilan Goldenberg har et pænt navn, men hvis du ser på deres resultater, er de pro-Iran. De er ikke pro-Israel.”

“Kamala Harris har omgivet sig med nogle af de værste jødehadere, der findes.

“Nogle mennesker er bange for at sige, at de vil støtte Donald Trump, uanset årsagen,” sagde Rosenberg. “Og der er stadig nogle, der siger ting som: ‘Jeg ville aldrig stemme på en republikaner. Jeg ville aldrig stemme på Donald Trump.” De er bekymrede for, hvad der skete den 6. januar, og det synes jeg er skørt, for de er ikke bekymrede for, hvad der sker i landet hver eneste dag, som er ti gange værre end den 6. januar.”
“Hvis du er jøde, og du er bekymret, og du ikke er bekymret for din bogstavelige eksistens, så ved jeg ikke, hvad jeg ellers skal sige til dig”, fortsatte han.
“Præsident Trump beviste, at han stod sammen med jøderne. Han stod sammen med israelerne. Jeg er lige kommet tilbage fra Israel. Hver eneste israeler, jeg har mødt, og jeg kender mange af dem, har sagt til mig: “Vær sød at stemme på Donald Trump. Stem på Donald Trump, hver eneste en.”
Trump bejlede til jødiske vælgere torsdag med en tale til det israelsk-amerikanske råds topmøde i Washington D.C.
.
“Det er total udslettelse … I har en stor beskytter i mig. I har ingen beskytter på den anden side,” sagde han.

Demokraterne misbrugte Trumps bemærkninger til det israelsk-amerikanske råd og sagde, at han ville give dem skylden, hvis han tabte. Times of Israel fulgte op og fordrejede hans ord på samme måde. “At være liberal trumfer at være jøde.

Men de bliver færre.

https://www.foxnews.com/media/pennsylvania-democrat-backs-trump-issues-warning-harris-theres-only-one-candidate