Kommentar

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Efter det andet mordforsøg på Donald Trump på kort tid rejser der sig nogle ubehagelige spørgsmål. Hvordan kom gerningsmændene så tæt på Trump? I Bethel kunne Thomas Matthew Crooks gå rundt med en afstandsmåler i 90 minutter, uden at politiet eller Secret Service reagerede.

Besked efter besked fortæller om sikkerhedshuller så store, at mange foreslog, at det var noget andet end en fejltagelse. Det så ud til, at nogen havde ladet døren stå åben med vilje.

Så sent som i denne uge sagde den demokratiske senator Richard Blumenthal, at amerikanerne vil blive både forfærdede og chokerede, når de lærer sandheden om 13. juli at kende. Han er ikke fan af Donald Trump. Han og andre senatorer var netop blevet briefet af den fungerende chef for Secret Service, Rowe.

The Secret Service opførte sig mærkeligt. De deltog ikke i briefingen med det lokale politi om morgenen den 13. juli og modtog derfor ikke de frekvenser, som de skulle kommunikere på. Det betød, at Secret Service måtte ringes op via mobiltelefon, hvis der skete noget. Og det var der. En mand med en pistol vandrede rundt og kravlede langs taget på en bygning, som ikke var sikret, selv om den var i Trumps direkte synsvidde.

FBI havde intet at sige om Crooks. De hævdede, at de ikke kunne komme ind i hans telefon. Da det sociale medie Gab afslørede, at han havde haft en konto der, som viste, at han var venstreorienteret, meddelte FBI dagen efter, at han var højreorienteret. Men offentligheden har næsten ikke set nogen dokumentation.

På den anden side gik FBI ind og slettede det eneste bevis, de havde: Crooks blev kremeret ti dage efter, at han blev skudt. Det tag, han skød fra, var biologisk renset. Kongressens repræsentanter fandt først ud af dette i august. På det tidspunkt havde FBI-direktør Christopher Wray siddet i en høring og spekuleret i, at Trump måske ikke var blevet ramt af en kugle, men af et fragment. Reaktionerne var så stærke, at han måtte trække spekulationerne tilbage.

Demokraterne og de liberale medier bagatelliserede mordet og var slet ikke interesserede i at grave i det.

Den dag i dag er Crooks stadig en skygge, som vi næsten ikke ved noget om. Han trænede på en skydebane, hvor Department of Homeland Security også trænede.

Mange ser den dybe stats fingeraftryk.

Den 15. september blev der gjort endnu et forsøg på at dræbe Trump. Denne gang på en golfbane i Florida. Officielt var der ingen, der vidste, at Trump spillede golf der med en ven og donor. Men hvordan fandt Ryan Routh ud af, at Trump ville være der i god tid, så han kunne forsyne sig med to rygsække med keramiske skiver, der kunne tage kugler, og en AK47?

Hvem gav Routh oplysningerne? Hvor fik han våbenet og fliserne fra?

Routh havde ikke erfaring med våben.

Hans søn siger til Daily Mail, at hans far selvfølgelig hader Trump, men at han aldrig har været voldelig. Han har to parkeringsbøder. Hvordan endte han bag hegnet på golfbanen med en AK47?

Routh havde i modsætning til Crooks et omfattende “liv” på de sociale medier, både Facebook og X. Han mente, at jøderne havde stjålet Israel. Jødehad er en indikator på mental ubalance. Men det var Ukraine, der var hans store problem.

Laura Loomer har fundet en ti minutter lang video, hvor han bliver interviewet i Kiev. Han har været der i flere måneder som repræsentant for en legion af frivillige. Han bliver interviewet af New York Times og forklarer, at han vil rekruttere afghanske frivillige, soldater, der kæmper mod Taliban, og smugle dem ind i Ukraine. Det lød luftigt, men New York Times interviewede ham i en god sags tjeneste. Men ukraineren, der interviewer Routh, trænger ikke helt igennem, og Routh svarer på en måde, der viser, at han ikke har nogen jordforbindelse. Han siger, at han står på Maidan-pladsen hver dag med det ukrainske flag. Hvor er de millioner, der burde være strømmet til Ukraine? Allerede i 2022 føler han, at verden svigter Ukraine.

Der er noget andet interessant i interviewet med New York Times: Routh siger, at han er i tæt kontakt med Ukraines forsvarsministerium. I så fald ville han helt sikkert være på amerikanernes radar. Snowden skriver, at det kan blive svært for Det Hvide Hus at redegøre for, hvad de vidste. De kan ikke påstå, at de ikke vidste noget. Routh har været på deres radar. Snowden skriver, at han får lidt af en Lee Harvey Oswald-vibe.

Ingen i USA tror længere på, at Oswald var alene om at skyde Kennedy i Dallas.

Hvis FBI skal fjerne denne tvivl, skal de bevise, at de lægger alle deres kort på bordet, når de kommer ind. Men manden, der leder FBI’s kontor i Florida, er selv en kendt Trump-hader.

Kyle Becker er tidligere Fox News-producer og nu uafhængig journalist:

JUST IN: Den FBI-embedsmand, som netop har briefet USA om den seneste Trump-undersøgelse, Jeffrey Veltri, er en notorisk Trump-hader.

Veltri, chef for FBI’s Florida-kontor, er selv en kendt Trump-hader.

Veltri, leder af FBI’s kontor i Miami, var så åbenhjertig omkring sine Trump-hadende Facebook-opslag, at agenter blev beordret til at fjerne dem, før han kunne blive forfremmet til leder af kontoret i Miami.

Whistlebloweren fortalte Repræsentanternes Hus’ retsudvalg, at Veltri var “inderligt og højlydt anti-Trump”.

Whistlebloweren tilføjede, at FBI-direktør Christopher A. Wray, vicedirektør Paul Abbate og underdirektør Jennifer Moore alle var involveret i at instruere Veltri om at rense sine sociale medier.

Det er dem, amerikanerne bliver bedt om at stole på, når det gælder pålidelige oplysninger om mordforsøget på Trump og de sikkerhedssvigt, der førte til det.</p

Måske skulle FBI holde op med at forfremme hyperpartiske ekstremister til at lede feltkontorer.

Det andet hjul på denne vogn er Demokraternes og mediernes retorik. De gik bananas over Trumps udtalelser om Springfield. De hævder, at det er vold at sige, at 30.000 haitianere i en by med 60.000 indbyggere er normalt. Lokale beboere fortæller om folk, der udnytter immigranterne, især på boligmarkedet.

Det var et føderalt program at flyve flere hundrede tusinde indbyggere fra en ø, der er kollapset, ind i amerikanske småbyer. Men i stedet for at interessere sig for konsekvenserne, angriber demokraterne og medierne dem, der siger fra.

Klinger det bekendt? Det kunne være fra et hvilket som helst land i Vesten, der er oversvømmet af indvandrere.

Amerikanske medier forsøger at give Trump skylden for mordforsøget på ham. Det er skandaløst. Det siger alt om venstrefløjen. De lukker 15-20 millioner illegale ind i landet uden screening. Når resultaterne dukker op, angriber de dem, der forsøger at hæve stemmen. FBI hævder, at kriminaliteten er faldet.

Demokraternes og mediernes aggressive holdning, selv efter det andet angreb, tyder på, at der kan være mere. Der er ingen tegn på selvransagelse eller anger.

Mange har forudsagt, at der ikke bliver noget valg den 5. november.

En kandidat er måske ikke i live.

Demokraterne og medierne leger borgerkrig.

NRK’s vinkel er, at det var et “muligt snigmord”.

De undlader at nævne, at Secret Service skød. NRK og resten af medierne er helt på Demokraternes side.

Frie stemmer løber med seerne. Benny Johnson havde 800.000 på sin livestream i søndags.

Hvis man er klog, kan man stykke information sammen, som de etablerede medier aldrig ville tænke på, som det faktum, at begge attentatmænd har deltaget i videoer for en “sag”: Ukraine og Blackrock.</p