Kopierede/fra hoften

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Islamisk terror er tilbage i Europa. Men i virkeligheden er den aldrig rigtig forsvundet. Europæerne har vænnet sig til, at voldelige muslimer dræber folk uden grund, og de glemmer det lige så hurtigt, som medierne holder op med at skrive om det.

Terrorangrebet i Solingen den 23. august er allerede glemt. Medierne fokuserer ikke på, at morderen Issa Al H, som mistænkes for at have tilknytning til Islamisk Stat (IS), aldrig skulle have været i Tyskland i første omgang. Tyske politikere tillod ham at dræbe tre mennesker og såre otte, ironisk nok fra en gruppe mennesker, der fejrer mangfoldighed.

I Tyskland er denne form for islamistisk nihilisme på foruroligende vis ved at blive den nye normal, skriver Tom Slater, redaktør af Spiked. Men det er ikke kun Tyskland; hele Europa er præget af en nihilisme, hvor etniske europæere ofres, uden at nogen politikere løfter et øjenbryn.

Der bliver talt meget om hate speech, og folk bliver arresteret for at reagere upassende, når tre små piger bliver slagtet i Southport. Men de politikere, der lukkede morderen ind, bliver aldrig straffet. De står for det virkelige had: De hader deres eget folk.

Der har været flere hændelser i Tyskland, og de fleste af dem er såkaldt småterrorisme. Som den ene terrorist, der angreb en anti-islamisk demonstration i Mannheim, og som endte med, at en politimand blev dræbt.

Man ser ikke længere de gigantiske terrorangreb som Bataclan. Men det skyldes sikkerhedsstyrkernes intensive arbejde, som forhindrer et skræmmende antal terrorhandlinger.</p

Et eksempel er den planlagte terroraktion mod en Taylor Swift-koncert i Wien. Det kunne have resulteret i et massemord, som Europa ikke har oplevet i efterkrigstiden. Planerne blev afsløret, men Swift aflyste alligevel alle sine koncerter i den østrigske hovedstad. Det er med andre ord islam, der styrer showet. Der er ikke længere nogen, der siger, at showet skal fortsætte. Allah siger nej.</p

Også i juni, under sommerens europamesterskab i fodbold, blev store planer forpurret af det tyske sikkerhedspoliti. Endnu en gang var IS involveret.

I juli blev endnu et ISIS-plot forpurret efter en række razziaer forud for EM-finalen mellem England og Spanien. I april blev tre teenagere – på 15, 15 og 16 år – anholdt, mistænkt for at forherlige Islamisk Stat og planlægge angreb på kirker.

Dette er den nye normal, og det bliver kun værre for hvert år, der går.

Hvis Europa skal overleve, skal der gøres noget drastisk ved migrationen

Der er utallige eksempler, det eneste, de har til fælles, er to ting: a) Islam står bag, og b) Vi glemmer det i løbet af ingen tid.

Når alt kommer til alt: Det sidste gigantiske terrorangreb er ikke så længe siden. I marts førte et islamisk terrorangreb på Crocus-rådhuset i Moskva til 145 dødsfald. Men russere er ikke særlig populære i disse dage, så det er let at overse sådanne detaljer. Terroristerne var angiveligt tilknyttet ISIS-K, som efter at have fået blodigt fodfæste i Syd- og Centralasien også er begyndt at gøre sig gældende uden for Pakistan og Afghanistan.

Det er forbløffende, at denne terroristiske, fascistiske trussel ikke er i centrum for den politiske diskussion i hele Europa.

Desuden har vi talrige voldtægter, røverier, knivstikkerier og mord i store dele af Vesteuropa. Hvis du mister din søn eller datter, er det ligegyldigt, om han eller hun døde alene. Smerten og sorgen er lige så stor.

Kan du huske terrorangrebet i Hartlepool i oktober? Det tvivler jeg på. Det, der skete, var, at en marokkansk asylansøger, inspireret af Hamas-pogromen i Israel, stak sin iranske bofælle, som var konverteret til kristendommen, ned, før han dræbte en 70-årig mand på gaden.

I oktober havde Israel endnu ikke angrebet Gazastriben. Så det var den 7. oktober, der inspirerede denne hyggelige morder af den type, som vestlige politikere ikke kan få nok af.

Terroren rammer også lovlydige indvandrere. I både Hartlepool og Solingen var en af de næsten-dræbte fra Iran.

Men i Storbritannien, som i mange andre europæiske lande, synes eliten at være desperat efter at skifte emne. Ofte til spørgsmålet om det yderste højre.

Efter optøjerne i Southport har Labour-regeringen ikke talt om meget andet. I Tyskland går myndighederne i panik, fordi AfD klarer sig godt ved lokalvalgene. Det er utroligt, at et stort antal tyskere ikke bryder sig om importen af mordere og voldtægtsforbrydere – som skatteyderne skal forsørge. Sådanne “ekstreme” holdninger kan ikke tolereres.

Fokuseringen på højreekstremister minder om det rene vanvid.

Siden 2005 er 95 mennesker blevet dræbt i Storbritannien i islamistiske terrorangreb. I samme periode har den yderste højrefløj dræbt tre mennesker.
Islamisk ekstremisme står også for tre fjerdedele af MI5’s terrorundersøgelser.

Det er ikke sådan, det ser ud, hvis man læser regimets medier. Det værste er, at myndighederne konsekvent ignorerer den fare, som islamiske bander udgør, og overdriver truslen fra højrefløjen.

Prevent er det stærkt kritiserede britiske program til bekæmpelse af ekstremisme. Selv om næsten 95 procent af terrordrabene udføres af islamiske gerningsmænd og kun 3-4 procent af såkaldte højreekstremister, fokuserer Prevent mest på sidstnævnte.

Ifølge de seneste tal er kun 11 procent af henvisningerne til Prevent relateret til islamisk ekstremisme, mens 18 procent er relateret til højreekstremisme. Ubalancen kunne næppe være mere ekstrem.

Vi ser det samme i Norge. Alle husker mordet på Benjamin. Ingen husker alle de mordofre, som indvandrere, og især muslimer, har påført os. Alle er lige meget værd, siger de hjernevaskede svenskere. Men tilsyneladende er alle ikke lige meget værd.

En analyse foretaget af Prevent i 2023 konkluderede, at grænserne for, hvad der tæller som islamistisk ekstremisme i programmet, er “for snævre”, mens grænserne for højreekstremisme er “for brede”.

En analyse foretaget af Prevent i 2023 konkluderede, at grænserne for, hvad der tæller som islamistisk ekstremisme i programmet, er “for snævre”.

No shit, Sherlock!

Prevent kalder det højreekstremt, hvis du poster “mildt kontroversielle eller provokerende former for mainstream, højreorienterede kommentarer”, konkluderede William Shawcross, som ledede den uafhængige undersøgelse.

Det er det, vi ser mere af.

Vi har set flere eksempler på dette siden Southport. Men det gælder ikke kun briterne. Hele Vesteuropa er smittet af den samme dødelige sygdom. Islam er en langt farligere pandemi end COVID-19. Og mod denne pandemi nægter vores regering at vaccinere os.

Det civilisatoriske selvmord synes at være ønsket af nihilistiske politikere, som foragter deres egen kultur og deres eget folk. De trives tydeligvis bedst i moskeerne, hvor skellet mellem kvinder og mænd ikke kunne være tydeligere. Der er intet af Alle menneskers lige værdi her,

Da Nancy Faeser blev indenrigsminister i 2022, var noget af det første, hun gjorde, at nedlægge regeringens ekspertgruppe om islamisme. I stedet nedsatte hun en ekspertgruppe om “islamofobi”.

Hele den snæversynede elite synes at mene det samme: At konfrontere terror begået af muslimer er at angribe alle muslimer og kan føre til en stigning i dødelig vold på den yderste højrefløj. Men det her er bare fuldstændig latterligt.

Det viser en foragt for både muslimer og ikke-muslimer. Ikke alle muslimer er terrorister. Og hvorfor er den højreekstreme vold ikke allerede eksploderet efter de massive terrorangreb, vi allerede har oplevet? Hvor er terroren efter grooming-skandalen i Storbritannien?

Samtidig vender vores eliter det blinde øje til en giftig, ægte fascistisk ideologi, som tager liv efter liv i Europa, og som ikke har noget at gøre med vores værdier om frihed, demokrati og tolerance.

Elitens tavshed om islamistisk terrorisme afspejler en dødbringende fejhed. En fejhed, vi ikke længere har råd til. Det er sandsynligvis allerede for sent for lande som Tyskland, Frankrig, Sverige, Belgien, Holland og Storbritannien.

Norge kunne stadig have overlevet som en sikker og velstående nation. Men ingen har den nødvendige politiske vilje. Seriøst ser det ud til, at vores politikere ikke har noget ønske om at bevare Norge som et sikkert og frit land.

Derfor vil Norge også blive ødelagt, et skridt ad gangen. Det er kun et spørgsmål om tid.

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark        Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741