Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

I løbet af et øjeblik i de tidlige morgentimer mandag den 19. august sank Mike Lynchs luksusyacht Bayesian ud for Siciliens kyst og tog syv mennesker med sig i faldet.

»Tør drukning«

Ifølge La Repubblica viser obduktionen af Lynchs advokat Christopher Morvillo, hans kone Neda Nassiri, og ægteparret Jonathan og Judy Bloomer, ›atypisk drukning‹, da de ikke havde vand i lungerne, luftrøret eller maven.

De indtog, hvad der var tilbage af ilt i en luftboble, da båden sank. Efterhånden som vandet trængte ind, skrumpede boblens størrelse, og med tiden steg kuldioxiden til et giftigt niveau.

Lægerne rapporterer død ved ›indespærring‹ eller ›tør drukning‹.

Obduktionen viser, at ofrene var vågne, da forliset fandt sted. På det tidspunkt havde de fire ikke mulighed for at komme op på dækket. 

Ville redde familien

Lynchs kone Angela Bacares været en fare, og nåede op på hoveddækket, hvor ni af de ti besætningsmedlemmer allerede opholdt sig. Båden rystede, inventaret faldt ned på gulvet, og alt, hvad hun kunne tænke på, var at redde sin familie, men hun faldt, skar sig på glas og var ude af stand til at nå det nederste dæk, hvor hendes datter og mand befandt sig. 

Lynch, hans 18-årige datter Hannah, og kokken Recaldo Thomas vil blive obduceret i dag.

Kaptajnen er under efterforskning

Kaptajnen på Lynchs superyacht James Cutfield, undersøges af sicilianske anklagere for flere tilfælde af uagtsomt manddrab efter Bayesians forlis.

For bare to måneder siden blev den 59-årige Lynch – sammen med sin 52-årige kollega Stephen Chamberlain – frikendt for anklager om omfattende svindel. Også Stephen Chamberlain kom ud for en ulykke, og han døde samme dag som Lynch.

 

Mike Lynchs underlige død

Kjøp Giulio Meottis «De nye barbarene» fra Document Forlag her!