Nyt

Loading the Elevenlabs Text to Speech AudioNative Player...

Olaf Schulz forsøgte at vinde stemmer ved at deportere 28 kriminelle afghanere til deres hjemland – hver med 1.000 euro i hånden. Men Taleban slipper de grove kriminelle løs på gaden.

Det er, hvad ZDF’s udenrigskorrespondent Katrin Eigendorf rapporterer på X.

Eigendorf henviser til unavngivne kilder i Taleban. De lovovertrædelser, som de deporterede har begået i Tyskland, siges at være blevet “klassificeret som irrelevante” i Afghanistan. Det er uklart, hvor mange af de 28 mænd, der allerede er blevet løsladt, skriver BILD.

Disse omfatter alvorlige lovovertrædelser som knivstikkeri, voldtægt af en 11-årig pige og en gerningsmand, der har været i problemer med loven i alt 166 gange.

Det er selvfølgelig helt i orden ifølge Taleban, da det kun er kaffirer, der rammes.

Afghanere på vej tilbage til Tyskland?

De oplysninger, som krigsreporteren offentliggjorde fredag eftermiddag, blev delt og kommenteret hundredvis af gange. Mange brugere frygter, at gerningsmændene måske allerede er vendt tilbage til Tyskland.

Efter landingen blev afghanerne først sendt til det berygtede Pul-e-Charkhi-fængsel. Anlægget betragtes som et rædselsfængsel: massivt overfyldt, katastrofale hygiejniske forhold, for få toiletter og næsten intet vand. I vinteren 2022 frøs mere end 120 indsatte ihjel der.

Men hvis man voldtager en 11-årig tysk pige eller stikker en tysk vantro ned, bliver man straks løsladt af Taleban-regimet.

I øvrigt er det tvivlsomt, om udvisningen af 28 hyperkriminelle afghanere vil få nogen særlige konsekvenser for sikkerheden i Tyskland. Der er nok en hel del tyskere, som mener, at antallet bør ganges med mindst 10.000.

Deportationen af 280.000 falske og kriminelle “flygtninge” kunne måske have haft en lille effekt.

Køb “The Anatomy of Stupidity” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

Ytringsfriheden er under angreb. Abonner på det frie og uafhængige Document.